Black Desert Online – Érkezik a Lahn!

Végre bejelentették a várva várt Lahn karaktert itt nálunk nyugaton is a Black Desert Online-ban. Hamarosan indul a pre-creation és nem sokra rá pedig bekerül a játékba.

Black Desert Online - Érkezik a Lahn!

A Lahn karaktert igencsak nagy érdeklődés övezi a koreai megjelenése óta, mivel rendkívüli mozgékonysága és a levegőben siklás képessége sok játékost lenyűgözött. Persze sokáig ez csak a látszat volt, hiszen nem volt minden fenékig tejfel a karakterrel kapcsolatban. A koreaiak sokat panaszkodtak a karakterre, hogy túl hosszú CD-kkel rendelkezik és PvP-ben sem igazán hatékony. Valószínűleg ez volt az oka, hogy ilyen sok idővel később kapjuk meg itt nyugaton, hiszen a koreai megjelenése óta számos változást hajtottak már végbe rajta, pozitív irányba. Számos képességét alakították át és csökkentették soknak a CD-jét, hogy valamennyire felhozzák a többi karakterhez. És hogy ez sikerült-e nekik? Nos nem valószínű, hiszen Koreában továbbra sem tartozik a legnépszerűbb karakterek közé, de azért sokat javult a megítélése.

A Lahn május 16-tól áll rendelkezésre a karakterkészítőben, majd május 23-án hozzáadják a játékhoz. Egy különleges Lahn Sign-up Event is indul a mai napon, amiben nincs más dolgunk, mint feliratkozni a BDO hírlevelére, hogy kapjunk jóféle ajándékokat. Ezt az új Lahn bemutató oldalon tudjátok megtenni. Várjátok már?

Black Desert Online - Érkezik a Lahn!