Black Desert Online – Élőben nézhetjük az új Archer class-t holnaptól!

A Pearl Abyss kiadott egy rövid bemutató videót, amiben bemutatja a Black Desert Online nemrég bejelentett Archer karakterét.

Black Desert Online - Élőben nézhetjük az új Archer class-t holnaptól!

Az új Archer class az idei TwitchCon-on játszható is lesz és a Kakao Games élőben közvetíteni is fogja. Nem mellesleg a BDO Xbox One és mobilverziója is játszható lesz az eseményen. A TwitchCon egyébkén Október 26-án kezdődik és Október 28-ig tart majd.

A korábban csak férfi rangerként emlegetett karaktert már régóta várják a játékosok és úgy tűnik hogy megéri majd, hogy ennyit kellett rá várni, hiszen állítólag elég sokoldalú karakter lesz. Az Archer crossbow-ot használ stílusos támadásai végrehajtásához, de emellett rendelkezik egy olyan mágikus képességgel is, amely segíti őt a harcban azáltal, hogy az ellenfelei egyensúlyi helyzetében némi zavart kelt. Mozgása könnyed és gyors lesz, képes lesz könnyedén elmenekülni még a legszorultabb helyzetekből is.

Az új Archer karakteren kívül még játszható lesz a TwitchCon-on a Drieghan frissítés is, amely egy új és hatalmas hegyvidéki területtel kecsegtet, ahol több mint 300 új küldetés válik elérhetővé és egy hatalmas sárkány boss, Garmoth. A rendezvényen összesen 46 számítógép áll majd rendelkezésre, amelyeken a résztvevők csapathatják a a játékot. A Kakao Games az egészet közvetíti majd, úgyhogy ne hagyjátok ki.