Black Desert Online – Elindult a Global Lab Koreában és Amerikában

Július 12-én elindult a Black Desert Online globális tesztszervere az amerikai és koreai régiókban.

Black Desert Online - Elindult a Global Lab Koreában és Amerikában

A Black Desert Global Lab nevű tesztszerveren új tartalmak kerülnek bemutatásra és egyúttal visszajelzési lehetőséget biztosít a Pearl Abyss felé, mielőtt ezek az új tartalmak hozzáadódnak az élő szerverekhez.

A jobb tesztelési környezet érdekében a Global Lab szerverre csatlakozó játékosok kapnak egy lvl60-as karaktert, 2,792 skill pontot, inventory és súlyhatár növelő tárgyakat, felszerelés csomagot, egy Tier 8-as lovat, Epheria Sailboat license-t és némi silvert.

Annak érdekében, hogy játszhass a Global Lab szerverén, a Live szerveren legalább egy 56-os vagy annál magasabb karakterrel kell rendelkezned és előzetesen be kell jelentkezned a teszt szerverre. A Global Lab szerverén található tartalmak tesztelési periódusainak időszakai megtalálhatóak a Black Desert Global Lab weboldalán.

A Global Lab jelenleg kizárólag az NA és KR játékosok számára áll rendelkezésre, de a Pearl Abyss biztosít mindenkit, hogy a közeljövőben kiterjeszti a szolgáltatást az EU-ra is. A tesztszerver kéthetente újraindul. Az eheti új tartalom a Tungrad Ring, Prothea Cave, Sycraia Underwater Ruins és a Sycraia Abyssal Ruins.