Black Desert Online – Egyszerűsített kezelőfelület és csodálatos grafika Xbox One-on

Habár az E3 javarészt a mindenféle Battle Royale játékok és módok bemutatásáról szólt, azért az MMO szektor is képviseltette magát. A Pearl Abyss bemutatta a Black Desert Online konzol verzióját, amire azért minimum egy szemöldökfelhúzással kénytelenek vagyunk reagálni.

Black Desert Online - Egyszerűsített kezelőfelület és csodálatos grafika Xbox One-on

Sokan használják az “úgy néz ki, mint egy konzoljáték” kifejezést, amikor valami igazán szépet akarnak jellemezni (bár én inkább fordítva szoktam használni :P). A Black Desert Online és a Black Desert Mobile már elnyerte ezen elismeréseket, hiszen mindkettő lenyűgöző grafikával rendelkezik a maga műfaján belül. Éppen ezért joggal várhatja el mindenki, hogy az Xbox One verzió is kiemelkedő grafikai látványt nyújtson. Nos azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy azzal nem lesz gond, hiszen a 4K támogatással elért minőség talán mindenki ebbéli igényeit ki tudja majd elégíteni.

A konzol verzió egy teljesen új kezelőfelületet is kapott, ami első ránézésre rendkívül letisztult és egyszerű. Második ránézésre talán már-már túl egyszerű is, bár ez nem feltétlenül hátrány. Az új kezelőfelülettel a játék gyakorlatilag egy teljesen más játéknak tűnik.

Azt már tudjuk, hogy ősszel indulhat a játék Xbox One X bétája. Addig meg már fél lábon is kibírjuk.