BDOGuideBlack Desert OnlineGuideHírekMMORPG

Black Desert Online – Dream Horse Diné Guide

A Black Desert Online Kamasylvia frissítésének második részében megérkezett az új csúcs paci a Dream Horse Diné. Csakúgy mint Ardunatt a Tier 9-es ló, Diné is Tier 9-es, magas értékekkel és exkluzív skillekkel.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

Ha egy T8-as Courser sikeresen veszi az Awakeninget és Diné lesz belőle, akkor 3 képességgel fog születni. A Courser’s Spirit és a Double Jump ugyanaz ami Arduanatt-nak is van, viszont a harmadik exkluzív képessége az Earth of Life. Az Earth of Life képesség használatakor a közelben lévő szövetségeseink közül maximum 10-en kapnak egy gyógyító buffot, ami 200 HP-t és 100 MP/WP/SP-t gyógyít 3 másodpercenként 30 másodpercen át.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Ahhoz, hogy magunkénak tudhassuk Diné-t, ugyanazt a folyamatot kell végigjátszanunk mint Arduanatt esetében. Először is edzenünk kell egy T8-as Courser-t Stonetail Horse Ranch-en. Három különböző területen edzhetjük a lovat: Strength, Skill, Elegance. Ha megvan összesen 200% Training XP, akkor megpróbálhatjuk az Awakeninget. A Strength Training-hez szükségünk lesz Pure Forest Breath-re vagy Deep Blue Hoof Root-ra. Az Elegance Training-hez Breezy Conch Seawood-ra vagy Spirit Pouch of Ferocious Beast-re. A Skill Training-hez pedig Rainbow Fruit Gem-re vagy Stonetail Fodder-re.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide
Eddzük a T8-as Courser-t a Stonetail Horse Ranch-en.

Ha megvan az elegendő Training XP, megpróbálhatjuk az Awakeninget. Az Awakening folyamata igényel még egy darab Krogdalo’s Origin Stone-t, ami elhasználódik függetlenül attól, hogy sikerül a folyamat vagy sem. Krogdalo’s Origin Stone-t 25 db Swaying Wind Shard és 25 db Rumbling Earth Shard Simple Alchemy-ben való összekotyvasztásával szerezhetünk.

Ha a T8-as paci Awakeningje sikerül, akkor kapunk egy véletlenszerű Dream Horse-t. A legfrissebb koreai frissítés alapján, már lehetőség van növelni a sikeresség esélyét, attól függően, hogy melyik edzési területen eddzük a lovat. Ha a Training Meter-en a Skill és Elegance több mint 100%-on van, akkor Arduanatt-ra lesz nagyobb esélyünk. Ha az Elegance Training méter magasabban áll, akkor pedig Diné-re van nagyobb esély. A Strength Training pontok majd a későbbiekben játszanak ebben szerepet, amikor bekerül a játékba a harmadik Dream Horse, Doom.

Ha Diné-t szeretnénk, húzzuk fel a Strength és Elegance értékét maximumra és a Skill-t pedig a lehető legkisebbre. Ha Arduanatt-ot akarjuk, akkor a Strength és a Skill menjen maximumra és az Elegance a lehető legkisebbre.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide
A Skill-t húzzuk ha Arduanatt-ra pályázunk, és az Elegance-t ha Diné-re.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár