Black Desert Online – Dream Horse Diné Guide

A Black Desert Online Kamasylvia frissítésének második részében megérkezett az új csúcs paci a Dream Horse Diné. Csakúgy mint Ardunatt a Tier 9-es ló, Diné is Tier 9-es, magas értékekkel és exkluzív skillekkel.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

Ha egy T8-as Courser sikeresen veszi az Awakeninget és Diné lesz belőle, akkor 3 képességgel fog születni. A Courser’s Spirit és a Double Jump ugyanaz ami Arduanatt-nak is van, viszont a harmadik exkluzív képessége az Earth of Life. Az Earth of Life képesség használatakor a közelben lévő szövetségeseink közül maximum 10-en kapnak egy gyógyító buffot, ami 200 HP-t és 100 MP/WP/SP-t gyógyít 3 másodpercenként 30 másodpercen át.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Ahhoz, hogy magunkénak tudhassuk Diné-t, ugyanazt a folyamatot kell végigjátszanunk mint Arduanatt esetében. Először is edzenünk kell egy T8-as Courser-t Stonetail Horse Ranch-en. Három különböző területen edzhetjük a lovat: Strength, Skill, Elegance. Ha megvan összesen 200% Training XP, akkor megpróbálhatjuk az Awakeninget. A Strength Training-hez szükségünk lesz Pure Forest Breath-re vagy Deep Blue Hoof Root-ra. Az Elegance Training-hez Breezy Conch Seawood-ra vagy Spirit Pouch of Ferocious Beast-re. A Skill Training-hez pedig Rainbow Fruit Gem-re vagy Stonetail Fodder-re.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide
Eddzük a T8-as Courser-t a Stonetail Horse Ranch-en.

Ha megvan az elegendő Training XP, megpróbálhatjuk az Awakeninget. Az Awakening folyamata igényel még egy darab Krogdalo’s Origin Stone-t, ami elhasználódik függetlenül attól, hogy sikerül a folyamat vagy sem. Krogdalo’s Origin Stone-t 25 db Swaying Wind Shard és 25 db Rumbling Earth Shard Simple Alchemy-ben való összekotyvasztásával szerezhetünk.

Ha a T8-as paci Awakeningje sikerül, akkor kapunk egy véletlenszerű Dream Horse-t. A legfrissebb koreai frissítés alapján, már lehetőség van növelni a sikeresség esélyét, attól függően, hogy melyik edzési területen eddzük a lovat. Ha a Training Meter-en a Skill és Elegance több mint 100%-on van, akkor Arduanatt-ra lesz nagyobb esélyünk. Ha az Elegance Training méter magasabban áll, akkor pedig Diné-re van nagyobb esély. A Strength Training pontok majd a későbbiekben játszanak ebben szerepet, amikor bekerül a játékba a harmadik Dream Horse, Doom.

Ha Diné-t szeretnénk, húzzuk fel a Strength és Elegance értékét maximumra és a Skill-t pedig a lehető legkisebbre. Ha Arduanatt-ot akarjuk, akkor a Strength és a Skill menjen maximumra és az Elegance a lehető legkisebbre.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide
A Skill-t húzzuk ha Arduanatt-ra pályázunk, és az Elegance-t ha Diné-re.

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

Black Desert Online - Dream Horse Diné Guide

forrás: invenglobal.com