Black Desert Online – Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

Bármennyire is hihetetlen, az eheti karbantartáson is túl vagyunk, és ez a hét sem szalad el újdonságok nélkül. Új eventek, Black Spirit Adventure 2 stb.

Black Desert Online - Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

Kezdjük az eventekkel. Mindjárt itt van nekünk indulásnak a The Ancient Relic Crystal Shard Drop event. Ez az event Március 21-ig tart majd és lehetőségünk van ez idő alatt egyszerű horgászatból Ancient Relic Crystal Shard-ot fogni hal helyett. Ismerős igaz?

Megérkezett végre hozzánk is a Black Spirit Adventure 2! Ezzel még nagyon régen foglalkoztunk, 2017 júliusában, de azóta már lefolyt némi víz a Dunán, így nézzük mi is ez.

Március 7 és március 21 között tart majd a Black Spirit Adventure 2, amit a játék menüjéből érhetünk el. A ‘Move’ pontok felhasználásával fedezhetjük fel az új játékot és a rejtett kincseit. A ‘Move’ pontok minden órában töltődnek. Minden alkalommal mikor mozgunk a terepen, akkor 1 ‘Move’ pont levonásra kerül. Naponta maximum 10 ‘Move’ pontot gyűjthetünk össze. A területen található csomópontokon (Node) különböző műveleteket hajthatunk végre, ezek lehetnek Combat, Gather, Explore, Excavate vagy Rest. Ezek mindegyike más módját adja annak, hogy sikeresen megszerezzük azt, amit a Node rejt. Hogy pontosan mik is ezek, azt megtaláljátok a hivatalos leírásban.

Azok akik csak most csatlakoztak a Black Desert-hez és elmulasztották a múlt heti [Event] Appreciation Gift-et, ami minden felhasználó számára adott egy Boss tárgyat, most figyeljenek. Akik február 28-a és március 7-e előtt csatlakoztak a játékhoz, megkapják az Appreciation Gift-et. Az ajándékot a leveles ládátokban keressétek.

A Red Battlefield is tartogat változtatásokat. A LvL 1-49 közötti kalandorok már kapnak Combat és Skill XP-t jutalom gyanánt, ha csatlakoznak a Red Battlefield-hez. A győztes és a vesztes csapat is kap jutalomként Combat és Skill XP-t, a győztes csapat azonban többet kap. A Silver Coin is bekerült a jutalmak közé, aminek mennyisége a résztvevők AP/DP összegük alapján kerül megadásra.

Black Desert Online - Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

A Shultz Guard Monster régió felújításra került és a következő változások léptek érvénybe:

  • Az ajánlott AP értéke 130-190-re változott.
  • A régióban található szörnyek HP-ja 50%-al csökkent, DP értékük pedig 14%-al.
  • A szörnyek után kapható XP körülbelül 20%-al csökkent.
  • Kevesebb trash item esik a szörnyekből.
  • A területen eső különféle tárgyak drop rate-je körülbelül 20%-al csökkent.

Hystria Ruins szörnyeinek statisztikája némileg megváltozott:

  • A HP-juk nagyjából 15%-al nőtt
  • Az AP értékük nagyjából 3%-al nőtt
  • A DP értékük nagyjából 7%-al nőtt

A ‘My Information‘ rész át lett alakítva.

Ennyi lenne dióhéjban. Aki a teljes és kimerítő listára kíváncsi az megnézheti a szokott helyen.