Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

Bármennyire is hihetetlen, az eheti karbantartáson is túl vagyunk, és ez a hét sem szalad el újdonságok nélkül. Új eventek, Black Spirit Adventure 2 stb.

Black Desert Online - Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

Kezdjük az eventekkel. Mindjárt itt van nekünk indulásnak a The Ancient Relic Crystal Shard Drop event. Ez az event Március 21-ig tart majd és lehetőségünk van ez idő alatt egyszerű horgászatból Ancient Relic Crystal Shard-ot fogni hal helyett. Ismerős igaz?

Megérkezett végre hozzánk is a Black Spirit Adventure 2! Ezzel még nagyon régen foglalkoztunk, 2017 júliusában, de azóta már lefolyt némi víz a Dunán, így nézzük mi is ez.

Március 7 és március 21 között tart majd a Black Spirit Adventure 2, amit a játék menüjéből érhetünk el. A ‘Move’ pontok felhasználásával fedezhetjük fel az új játékot és a rejtett kincseit. A ‘Move’ pontok minden órában töltődnek. Minden alkalommal mikor mozgunk a terepen, akkor 1 ‘Move’ pont levonásra kerül. Naponta maximum 10 ‘Move’ pontot gyűjthetünk össze. A területen található csomópontokon (Node) különböző műveleteket hajthatunk végre, ezek lehetnek Combat, Gather, Explore, Excavate vagy Rest. Ezek mindegyike más módját adja annak, hogy sikeresen megszerezzük azt, amit a Node rejt. Hogy pontosan mik is ezek, azt megtaláljátok a hivatalos leírásban.

Azok akik csak most csatlakoztak a Black Desert-hez és elmulasztották a múlt heti [Event] Appreciation Gift-et, ami minden felhasználó számára adott egy Boss tárgyat, most figyeljenek. Akik február 28-a és március 7-e előtt csatlakoztak a játékhoz, megkapják az Appreciation Gift-et. Az ajándékot a leveles ládátokban keressétek.

A Red Battlefield is tartogat változtatásokat. A LvL 1-49 közötti kalandorok már kapnak Combat és Skill XP-t jutalom gyanánt, ha csatlakoznak a Red Battlefield-hez. A győztes és a vesztes csapat is kap jutalomként Combat és Skill XP-t, a győztes csapat azonban többet kap. A Silver Coin is bekerült a jutalmak közé, aminek mennyisége a résztvevők AP/DP összegük alapján kerül megadásra.

Black Desert Online - Black Spirit Adventure 2, Red Battlefield változások, terület változások

A Shultz Guard Monster régió felújításra került és a következő változások léptek érvénybe:

  • Az ajánlott AP értéke 130-190-re változott.
  • A régióban található szörnyek HP-ja 50%-al csökkent, DP értékük pedig 14%-al.
  • A szörnyek után kapható XP körülbelül 20%-al csökkent.
  • Kevesebb trash item esik a szörnyekből.
  • A területen eső különféle tárgyak drop rate-je körülbelül 20%-al csökkent.

Hystria Ruins szörnyeinek statisztikája némileg megváltozott:

  • A HP-juk nagyjából 15%-al nőtt
  • Az AP értékük nagyjából 3%-al nőtt
  • A DP értékük nagyjából 7%-al nőtt

A ‘My Information‘ rész át lett alakítva.

Ennyi lenne dióhéjban. Aki a teljes és kimerítő listára kíváncsi az megnézheti a szokott helyen.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár