Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Az EU/NA szerverek kimaradnak a legutóbbi koreai AP hatékonyság növelésből

Bő két hete már, január 25-én érkezett egy változás a koreai Black Desert Online-ba, amiben a 160-243 közötti AP tartományban növelte meg a sebzés hatékonyságát. Úgy tűnik mi ebből nem fogunk kapni.

Emlékeztek rá, mikor január végén megkaptuk a 245-300 AP tartományba eső sebzéshatékonyság növelést. Koreában azóta megkapták a 160-243-as tartományra vonatkozó növelést is, amit a legutóbbi fejlesztői napló szerint NA/EU tartományban nem fogunk megkapni. De mielőtt a szívünkhöz kapnánk és felmenne a vérnyomásunk, lássuk miért is nem.

A napló elmondása alapján az elmúlt év során a BDO csapata irgalmatlanul és töretlenül ontotta magából az új tartalmakat és a javításokat. Ez valóban így van egyébként. Úgy döntöttek, hogy jobban oda akarnak figyelni az EU/NA játékosaira, ennek eredményeképp született a legújabb fejlesztői napló is. Koreában január 25-én alkalmazták az AP hatékonyság növelését a 160-243 AP közötti tartományban. Közben nálunk felreppent a pletyka, hogy mi nem fogjuk megkapni és kizárólag a koreai szerverekre vonatkozik. Nos ez így is van. Ennek oka pedig egyszerűen az, hogy a koreai szervereken alapból más egyensúlyi rendszert alkalmaznak, mint a többi régióban futó szervereken.

A koreai szervereken a 245-300 AP hatékonyság magasabb volt mint más régiókban, viszont a 160-243 AP tartományban alacsonyabb volt a sebzés hatékonyság, mint mondjuk az NA/EU szervereken. Annak érdekében, hogy az összes régió megfeleljen egy azonos egyensúlyi rendszernek, több javítást is eszközöltek ez ügyben. Az NA/EU szerverek nagyobb sebzés hatékonyságot kaptak a 245-300 közötti AP tartományban, miközben Koreában a 160-243-as AP tartomány sebzését növelték meg, hogy igazodjon a jelenlegi NA/EU állapothoz.

Black Desert Online - Az EU/NA szerverek kimaradnak a legutóbbi koreai AP hatékonyság növelésből
Erről maradunk le mi.

Éppen ezért nem kell aggódnia senkinek, hogy rosszabbul járunk mint a koreaiak. Igazából csak most kerül egyensúlyba az egész történet. Ráadásul más oka is van ennek a nagy balance mizériának, mégpedig a ki tudja mikor érkező Global Arsha Tournament és a Global Siege War.

Így utólag ez megmagyarázza azt, hogy amikor Koreában érkezett január elején egy 271-300 AP közötti sebzésnövelés, akkor mi azt valamivel később teljesen más formában és nagyobb értékekkel kaptuk meg.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár