Black Desert Online – A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

A mai napon a Pearl Abyss kiadott egy GM jegyzetet a Black Desert Online új Cron Stone Enhancement rendszerével kapcsolatban, amit április 9-én mutatott be. A GM jegyzetből kiderül, hogy a Cron Stone Enhancement rendszer megszüntetésre kerül és egy új Enhancement rendszer veszi át a helyét.

Black Desert Online - A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

Ugye mi is megírtuk két napja az új Cron Stone alapú 100% eséllyel kecsegtető rendszer bemutatását. Az új Enhancement rendszer neve “Caphras Enhancement” és képes lesz arra, hogy biztonságban PEN-re vigyük a cuccaink. Az eredeti Enchant rendszer továbbra is elérhető marad és a Caphras rendszer is ugyanakkora vagy nagyobb erőforrás igényű lesz, mint a korábbi Enchant rendszer.

Lehetőségünk lesz választani az eredeti vagy a Caphras Enchant rendszer közül, amikor valamit fel akarunk húzni. A Pearl Abyss úgy döntött, hogy a Caphras rendszere nem igényel majd Cron Stone-t, azonban szükség lesz az úgynevezett Caphras Stone-ra. A Caphras Stone-t grindolással, bányászattal, favágással, víz alatti gyűjtögetéssel és fluid gyűjtéssel lehet majd szerezni.

A Caphras Enchancement TRI vagy annál magasabb felszerelésre lehet majd alkalmazni a Black Spirit-en keresztül. A felszerelési tárgy amit behelyezünk a Caphras Stone-al együtt bizonyos mennyiségű XP-t fog kapni és további hatásokat ha egy bizonyos szintet elért. Ha elérte a 20-as szintet, akkor a Force Enhancement funkció igénybevételével feljebb húzhatjuk a tárgy szintjét, ami bizony a durability-t sem kíméli, 100-al csökkenti azt.

A Caphras Stone Valencia, Kamasylvia és Drieghan területein gyűjthető a fent említett módszerekkel. Maximális ára 1 millió silver lesz. TRI-ről TET-re körülbelül 1,5 – 1,7 milliárd ezüstre lesz szükség és TET-ről PEN-re pedig 15-18 milliárd silver (fegyverek alapján).

Black Desert Online - A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

A korábban bemutatott Combat Power-rel kapcsolatban még annyi derült ki, hogy az aki bekerül a top Combat Playerek 0,1%-ba, akkor egy speciális ikon is láthatóvá válik a karakterünk neve mellett. Ez az ikon egyébként kikapcsolható lesz.

forrás: invenglobal.com