Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

A mai napon a Pearl Abyss kiadott egy GM jegyzetet a Black Desert Online új Cron Stone Enhancement rendszerével kapcsolatban, amit április 9-én mutatott be. A GM jegyzetből kiderül, hogy a Cron Stone Enhancement rendszer megszüntetésre kerül és egy új Enhancement rendszer veszi át a helyét.

Black Desert Online - A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

Ugye mi is megírtuk két napja az új Cron Stone alapú 100% eséllyel kecsegtető rendszer bemutatását. Az új Enhancement rendszer neve “Caphras Enhancement” és képes lesz arra, hogy biztonságban PEN-re vigyük a cuccaink. Az eredeti Enchant rendszer továbbra is elérhető marad és a Caphras rendszer is ugyanakkora vagy nagyobb erőforrás igényű lesz, mint a korábbi Enchant rendszer.

Lehetőségünk lesz választani az eredeti vagy a Caphras Enchant rendszer közül, amikor valamit fel akarunk húzni. A Pearl Abyss úgy döntött, hogy a Caphras rendszere nem igényel majd Cron Stone-t, azonban szükség lesz az úgynevezett Caphras Stone-ra. A Caphras Stone-t grindolással, bányászattal, favágással, víz alatti gyűjtögetéssel és fluid gyűjtéssel lehet majd szerezni.

A Caphras Enchancement TRI vagy annál magasabb felszerelésre lehet majd alkalmazni a Black Spirit-en keresztül. A felszerelési tárgy amit behelyezünk a Caphras Stone-al együtt bizonyos mennyiségű XP-t fog kapni és további hatásokat ha egy bizonyos szintet elért. Ha elérte a 20-as szintet, akkor a Force Enhancement funkció igénybevételével feljebb húzhatjuk a tárgy szintjét, ami bizony a durability-t sem kíméli, 100-al csökkenti azt.

A Caphras Stone Valencia, Kamasylvia és Drieghan területein gyűjthető a fent említett módszerekkel. Maximális ára 1 millió silver lesz. TRI-ről TET-re körülbelül 1,5 – 1,7 milliárd ezüstre lesz szükség és TET-ről PEN-re pedig 15-18 milliárd silver (fegyverek alapján).

Black Desert Online - A Pearl Abyss már törölte is a 100% eséllyel kecsegtető Cron Stone-os Enchant rendszert!

A korábban bemutatott Combat Power-rel kapcsolatban még annyi derült ki, hogy az aki bekerül a top Combat Playerek 0,1%-ba, akkor egy speciális ikon is láthatóvá válik a karakterünk neve mellett. Ez az ikon egyébként kikapcsolható lesz.

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár