Black Desert MobileHírekKiemeltMMORPGMobile

Black Desert Mobile – Megvan a zárt béta dátuma!

A Black Desert Mobile Youtube csatornájára felkerült egy új videó, amiben bejelentik a játék első zárt bétájára való névfoglalás lehetőségének kezdetét. Valahol szerencse, hogy ennyi ideig vártak a bejelentéssel, így nem egy hó végi időpontot kaptunk, hanem egy egészen közelit.

Black Desert Mobile - Megvan a zárt béta dátuma!

Úgy tűnik a béta egyelőre csak Android készülékeken lesz elérhető, az iPhone tulajoknak most nem lesz szerencséje. A névfoglalás február 6-án indul és ha minden igaz, akkor február 9-én elkezdődik a zárt béta. Legalábbis Steparu szerint, de miért is ne hinnénk neki? A játékról már rengeteg mindent tudunk, az egész egy médiabemutatóval indult még novemberben, amit persze beetetésként néhány trailer előzött meg. De volt már kérdezz-felelek is, amiből szintén megtudhattunk néhány dolgot a játékról. Számos interjú is készült a fejlesztőkkel, amiből már tudtuk, hogy a zárt béta valamikor februárban indul majd el. A Class Skills Trailer után már csak erre az időpontra vártunk. Megkaptuk.

Természetesen egy friss trailer is érkezett.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár