Black Desert MobileHírekKiemeltMMORPGVillámhír

Black Desert Mobile – Érkezik a Sorceress, aminek majdnem megváltozott a neve, de aztán mégsem.

A Pearl Abyss által fejlesztett Black Desert Mobile MMORPG-ben nemrég felmerült egy olyan kérdés, amit gyorsan szavazásra is bocsájtottak.

A Sorceress karakter harci stílusa a mobil verzióban nem teljesen egyezik meg a Black Desert Online-ban található Sorceress-el, ezért a Pearl Abyss úgy döntött, hogy megváltoztatják a karakter nevét. Szerencsére előbb megkérdezték a játékosokat is, hogy mi a véleményük a dologgal kapcsolatban. A Pearl Abyss a Raven és a Karma nevet találta jobbnak, így megszavaztatták a jó-néppel, hogy legyen-e új neve a karakternek és ha igen, akkor mi, vagy pedig maradjon minden a jól megszokott módon.

A szavazás április 19-én kezdődött és úgy tűnik mindenkinek megfelelt a jól megszokott Sorceress név. Nem mellesleg a Sorceress április 27-én kerül hozzáadásra a Black Desert Mobile játékhoz.

Black Desert Mobile - Érkezik a Sorceress, aminek majdnem megváltozott a neve, de aztán mégsem.

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár