Black Desert MobileHírekKiemeltMobileVillámhír

Black Desert Mobile – Letarolt mindent Koreában!

A Pearl Abyss szerint a Black Desert Mobile elképesztő sikereket ért el Koreában és a játékosok imádják a játék minden részletét.

Black Desert Mobile - Letarolt mindent Koreában!

A Black Desert Mobile, már az első héten kiütötte a vetélytársait a nyeregből és elérte az igencsak előkelő első helyet a legnépszerűbb játékok között Koreában a Google Play és az Apple Store játékai között is, már az első napon!

A játék február 28-án indult és a rajongók ódákat zengenek a gyönyörű grafikáról, az intuitív harcrendszerről, és a life skill rendszerről, valamint arról a csöppet sem elhanyagolható tényről, hogy a Black Desert hatalmas világát életre keltették telefonon. Ennek hála a Pearl Abyss robbanásszerű sikert aratott a koreai mobil piacon. Legalábbis a Pearl Abyss szerint.

Ti már kipróbáltátok? És ha igen mi a véleményetek a játékról? Nem mellesleg a PA 2018-ban további országokban is tervezi a megjelenést, így nem kell nagyon aggódni, csak várni. Aki ki szeretné próbálni addig is, az megteheti.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár