Black Desert Mobile – Elindult a tesztelés, érkeznek az infók

Már több mint 3 napja tart a Black Desert Mobile tesztelése Koreában. A World Boss-ok igazán felhasználóbaráttá váltak a mobil verzióban.

Black Desert Mobile - Elindult a tesztelés, érkeznek az infók
Kép forrása: invenglobal.com

A tesztelés 3. napján vált elérhetővé Kzarka-raid. Amikor elindult, akkor mindenkinek megjelent egy kis értesítési ikon a minimap jobb oldalán, amire rányomva, azonnal a helyszínre teleportálta a játékosokat. Itt viszont ahelyett, hogy minden játékos egy helyre került volna, a játékosok 25-30-asával egy instant dungiba találták magukat. Ha sikerült legyőzni, akkor a játékosok extra jutalmat kaptak az okozott sebzésük alapján.

A Kzarka-raid nehézségi szintje nem volt valami magas, a tesztek miatt. Nagyjából 10 percen belül meg lehetett ölni, ráadásul 43-as játékosokkal, ami a teszten elérhető legnagyobb szint. Sok játékos, aki a Black Desert Online-al is játszik, egyetért abban, hogy emelni kell a raid nehézségét. Mások persze vitatkoznak ezzel és szerintük teljesen jó a jelenlegi állapot.

Egy másik különbség a rendes verzióhoz képest, hogy itt a Knowledge megszerzése sem valami eget rengető  folyamat, hiszen a Knowledge sokszor egyszerűen az NPC mellett hever a földön és simán felvehető.

Szerencsénkre Steparu sem tétlenkedett, így neki is köszönhetünk néhány videót. Kezdjünk rögtön a group PvP-vel.

forrás: invenglobal.com