Black Desert MobileHírekKiemeltMMORPGMobile

Black Desert Mobile – Elindult a tesztelés, érkeznek az infók

Már több mint 3 napja tart a Black Desert Mobile tesztelése Koreában. A World Boss-ok igazán felhasználóbaráttá váltak a mobil verzióban.

Black Desert Mobile - Elindult a tesztelés, érkeznek az infók
Kép forrása: invenglobal.com

A tesztelés 3. napján vált elérhetővé Kzarka-raid. Amikor elindult, akkor mindenkinek megjelent egy kis értesítési ikon a minimap jobb oldalán, amire rányomva, azonnal a helyszínre teleportálta a játékosokat. Itt viszont ahelyett, hogy minden játékos egy helyre került volna, a játékosok 25-30-asával egy instant dungiba találták magukat. Ha sikerült legyőzni, akkor a játékosok extra jutalmat kaptak az okozott sebzésük alapján.

A Kzarka-raid nehézségi szintje nem volt valami magas, a tesztek miatt. Nagyjából 10 percen belül meg lehetett ölni, ráadásul 43-as játékosokkal, ami a teszten elérhető legnagyobb szint. Sok játékos, aki a Black Desert Online-al is játszik, egyetért abban, hogy emelni kell a raid nehézségét. Mások persze vitatkoznak ezzel és szerintük teljesen jó a jelenlegi állapot.

Egy másik különbség a rendes verzióhoz képest, hogy itt a Knowledge megszerzése sem valami eget rengető  folyamat, hiszen a Knowledge sokszor egyszerűen az NPC mellett hever a földön és simán felvehető.

Szerencsénkre Steparu sem tétlenkedett, így neki is köszönhetünk néhány videót. Kezdjünk rögtön a group PvP-vel.

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár