Bejelentették az Anthem megjelenésének idejét

A közelmúltban az Electronic Arts pénzügyi beszámolót készített 2018-as üzleti évre. Ennek keretében Blake Jorgensen, az EA vezetője elmondta, hogy a BioWare ígéretes projektje, az Anthem várhatóan 2019 márciusában fog megjelenni.

Bejelentették az Anthem megjelenésének idejét

Blake úgy véli, hogy a tapasztalt játékosok imádni fogják az Anthem-et, hiszen a fejlesztők egy meglehetősen egyedi és érdekes projektet készítettek. Ezenkívül Jorgensen hozzátette, hogy az elmúlt pénzügyi évben a vállalat több mint 5.100.000 dollárt tudott keresni, így meghaladta a 2017-es rekordot. Az EA bevétele közel 300 millió dollárra nőtt.

Az Anthem még tavaly nyáron kapott egy Teaser Trailer-t, bár sokan megijedtek, hogy a BioWare Mass Effect: Andromeda-s hibái után vajon életben marad-e a stúdió. Anthem első játékdemója remélhetőleg hamarosan bemutatásra kerül az EA Play alatt 2018 júniusában, és a fejlesztőcsapat hozzátette, hogy keményen dolgozik a  demo elkészítésén.

Bejelentették az Anthem megjelenésének idejét

Az Anthem-ben sokan a Destiny 2 vetélytársát látták, de mostanára már többen úgy gondolják, hogy a Destiny 2 nem tett eleget az elvárásoknak, és majd talán az Anthem képes lesz olyat mutatni, amit a Destiny nem tudott. Ti mit gondoltok?