Bejelentésre került a Total War: Three Kingdoms

A SEGA bejelentette a sikeres stratégai sorozat folytatását, ami ezúttal az ősi Kínába kalauzol el minket. Idén ősszel érkezik a Total War: Three Kingdoms.

Bejelentésre került a Total War: Three Kingdoms

A Creative Assembly kihagyhatatlan stratégiai játékai remekül teljesítettek az elmúlt évek során, ezért úgy gondoljuk, hogy az új rész sem fog csalódást okozni. A kor szépségének és művészeti stílusának inspirációjával, A Total War: Three Kingdoms új hősöket mutat be egy háború által meghatározott időszakból, akiknek célja egy zászló alatt egyesíteni Kínát. A SEGA bejelentésével együtt érkezett egy érdekes trailer, amit figyelmetekbe ajánlunk.

“A Total War: Three Kingdoms a következő nagy történelmi stratégiai játék a díjnyertes Total War sorozatban.”

A Total War sorozat immáron több mint 15 éve szórakoztatja a stratégiai játékok kedvelőit, és mögötte az 1987-ben megalakult brit játékfejlesztő cég áll, a Creative Assembly. A Total War: Three Kingdoms már rendelkezik Steam oldallal, de egyelőre még nem rendelhető elő.

Ahogy mi is, valószínűleg izgatottan várjátok, hogy még többet megtudjunk az ígéretes folytatásról, és persze várjuk az őszi megjelenést is. Érdemes ellátogatni az új játék hivatalos oldalára, ahol valószínűleg a fejlesztő hamarosan még több információt fog közölni.