Bejegyezte a Capcom a Devil May Cry 5 domaint

A Capcom beregisztrálta a Devil May Cry 5 domaint a közelgő E3 2018 előtt. Ez újra növeli a bizonyítékok listáját, amik arra utalnak, hogy hamarosan új Devil May Cry játékot fognak bejelenteni. A Devil May Cry folytatásáról szóló pletykák már több mint egy éve keringenek, de a Capcom még nem tett hivatalos bejelentést.

Bejegyezte a Capcom a Devil May Cry 5 domaint

A Devil May Cry domain regisztrációja csak néhány nappal ezelőtt történt (a resetERA szerint). A domaint ugyanaz a cég jegyezte be, aki a korábbi Capcom játékoknál is hasonlóan cselekedett, mint például a Monster Hunter World esetében. Ráadásul, a cég a Resident Evil 2 domaint is frissítette, ami több E3-as bejelentésre is utalhat.

Bejegyezte a Capcom a Devil May Cry 5 domaint

A Devil May Cry sorozatra mindenképp ráfér egy frissítés, és remélhetőleg a közelgő E3 meghozza azt a bejelentést, amire a rajongók már régóta várnak. A sorozat első játéka még 2001-ben jelent meg, és eredetileg a Resident Evil része lett volna, ám végül különálló játék lett belőle. Az utolsó megjelenés 2015-ben volt, amikor kiadták a Devil May Cry 4 Special Edition-t.