Battlerite Royale – Önálló játékként adják ki a Battlerite BR módját

A Stunlock Studios bejelentette, hogy a Battlerite Royale mód, amit a Battlerite játékukhoz jelentettek be korábban, önálló címként indul el hamarosan Steamen.

Battlerite Royale - Önálló játékként adják ki a Battlerite BR módját

Korábban már mi is foglalkoztunk a játék új battle royale módjával és meglepve hallottuk a hírt, miszerint teljesen önálló játékként debütál majd szeptemberen a Steamen, korai hozzáférési státuszban.

“A Battlerite Royale fejlődésének korai szakaszában vettük észre, hogy nehéz volt összehangolni a battle royale témáját az Arena móddal” – mondta Johan IIves, a Stunlock Studios marketingigazgatója. “A Battlerite Royale jelentősen eltérő élményt nyújt, így most elkülönítjük a játékokat, hogy mindegyik a saját pompájában tündökölhessen”.

Battlerite Royale - Önálló játékként adják ki a Battlerite BR módját

A játékosok a Battlerite Royale-ban Talon szigetére siklanak le egy gigantikus sárkány hátán, ahol nekiállhatnak felfedezni a buja környezetet. A gyors tempójú mérkőzések egy 30x nagyobb területen zajlanak, mint egy szabványos Battlerite Arena térképen már megszokhattuk és különféle tárgyakat és fogyóeszközöket gyűjtögetve kell egymás életére törni, míg végül csak egyetlen játékos marad talpon. Több Champion közül is lehet választani, mindegyik egyedi harci stílussal rendelkezik. Az alapok megmaradnak az eredeti játékból, mint például a harci rendszer.

Ami pedig a jövőt illeti Augusztus 13-án kiadnak egy ütemtervet a játékra vonatkozóan, amely mindkét játékot lefedi majd. Továbbá ezen a napon indul majd a regisztráció a Battlerite Royale zárt bétára.