Battlerite Royale – Elindult Korai Hozzáférésben!

Ahogy korábban bejelentette a Stunlock Studios, annak rendje és módja szerint el is indult korai hozzáférésben a Battlerite Royale.

Battlerite Royale - Elindult Korai Hozzáférésben!

Még szeptember elején érkezett a hír, miszerint hamarosan elindul a Stunlock Studios árkád-szerű MOBA játékából megszületett battle royale játék, a Battlerite Royale. A nagy nap elérkezett, hiszen a mai naptól hozzáférhető a játék korai hozzáférési státuszban a Steamen, 19,99 dolláros, illetve 19,99 eurós áron.

Battlerite Royale - Elindult Korai Hozzáférésben!

Maga a játék igazi alternatívát nyújt azoknak a MOBA játékot kedvelő játékosoknak, akik azért a battle royale műfaját sem vetik meg és régóta vágynak valamire, ami ezek keveréke. Mostantól élvezhetik a harmadik-személy nézetében az igazi MOBA-féle battle royale élményt. Az út még hosszú lesz a végleges kiadásig, hiszen 2019-re ígérik, de a vállalkozókedvűek már most is belevághatnak. Persze könnyen előfordulhatnak még hibák és kisebb nagyobb problémák is a játékban, de a korai hozzáférés erről szól.

A Battlerite Royale-ban a játékosok egy sárkányszerű lény hátán szállhatnak alá egy szigetre, ahol a jól megszokott battle royale tartalmakat élvezhetik. Fegyvereket és egyéb felszerelési tárgyakat gyűjthetnek, miközben egymás ellen harcolnak egészen addig, amíg csak egy marad talpon. Összesen 20 különböző bajnok közül lehet választani, amelyek mindegyike teljesen egyedi játékélményt biztosít.