Battlerite – Nyári mega update hamarosan!

A Battlerite egy Team Arena Brawler (TAB) játék, ami 2016 szeptembere óta korai hozzáférési státuszban van. Az első ránézésre a League of Legends-re hajazó játék valójában egy gyors tempójú shooter.

Június 27-én nagy nyári update érkezik a Battlerite-be. A már meglévő 20 bajnok mellé megérkezik a következő is Blossom. Ő egy fiatal faun, aki Silverdeep mélyéről származik. A természetre támaszkodva segíti magát a csatában és gyógyítja társait.

Az update 11 új legendás ruhát is tartalmaz majd a bajnokok számára. Ezeket limitált időn belül lehet majd megszerezni, többek közt a Legendary Outfit Chest-ből, ami garantáltan ad egy ruhát, amivel még nem rendelkezünk.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Egy kis grafikai tuningot is kapunk, amiben a bajnokok legendary ruháit tupírozták fel egy kicsit. És ha június 27 és július 13 között belépünk a játékba, ajándékba is kapunk egy Jade Classic ruhát.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Újradolgozták a küldetés rendszert is. Bekerültek napi, heti küldetések és eredménytábla is. Ez rövid és hosszútávú célokat ad a játékosoknak és nem utolsó sorban remek jutalmakat.

Lehetőség lesz az accountot is szintezni, ugyanúgy mint a bajnokokat. De a bajnokok szintjétől eltérően az account szintje végtelen.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Új játékmód is lesz Rocket Balloon Brawl néven. A cél a léggömb feletti uralom megszerzése, ami így az ellenség őrzője felé veszi az irányt. Új kampány is helyett kap az update-ben, valamint egy új aréna. A Season 4 is kezdetét veszi, úgyhogy van mire felkészülni.

A Battlerite korai hozzáférése megvásárolható Steamen 19,99 euróért.