BattleriteHírekKiemeltTAB

Battlerite – Nyári mega update hamarosan!

A Battlerite egy Team Arena Brawler (TAB) játék, ami 2016 szeptembere óta korai hozzáférési státuszban van. Az első ránézésre a League of Legends-re hajazó játék valójában egy gyors tempójú shooter.

Június 27-én nagy nyári update érkezik a Battlerite-be. A már meglévő 20 bajnok mellé megérkezik a következő is Blossom. Ő egy fiatal faun, aki Silverdeep mélyéről származik. A természetre támaszkodva segíti magát a csatában és gyógyítja társait.

Az update 11 új legendás ruhát is tartalmaz majd a bajnokok számára. Ezeket limitált időn belül lehet majd megszerezni, többek közt a Legendary Outfit Chest-ből, ami garantáltan ad egy ruhát, amivel még nem rendelkezünk.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Egy kis grafikai tuningot is kapunk, amiben a bajnokok legendary ruháit tupírozták fel egy kicsit. És ha június 27 és július 13 között belépünk a játékba, ajándékba is kapunk egy Jade Classic ruhát.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Újradolgozták a küldetés rendszert is. Bekerültek napi, heti küldetések és eredménytábla is. Ez rövid és hosszútávú célokat ad a játékosoknak és nem utolsó sorban remek jutalmakat.

Lehetőség lesz az accountot is szintezni, ugyanúgy mint a bajnokokat. De a bajnokok szintjétől eltérően az account szintje végtelen.

Battlerite - Nyári mega update hamarosan!

Új játékmód is lesz Rocket Balloon Brawl néven. A cél a léggömb feletti uralom megszerzése, ami így az ellenség őrzője felé veszi az irányt. Új kampány is helyett kap az update-ben, valamint egy új aréna. A Season 4 is kezdetét veszi, úgyhogy van mire felkészülni.

A Battlerite korai hozzáférése megvásárolható Steamen 19,99 euróért.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár