Battlerite – Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

A Stunlock Studios kiadott egy kis fejlesztői bejegyzést a Battlerite Royale-al kapcsolatban és végre néhány említésre méltó képet is mellékeltek hozzá.

Battlerite - Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

A csapat elmondása szerint keményen dolgoznak a Battlerite Royale-on, hogy a nyár folyamán útjára engedhessék és némi információval is szolgáltak vele kapcsolatban. Emlékeztetnek azonban, hogy a Battlerite Royale még mindig alfa verzióban leledzik és még semmi sincs kőbe vésve.

Az egyensúlyi kérdéskör a terveik szerint egy teljesen különálló rendszerre épül majd a Battle Royale módban. Ennek oka a játék során megtalálható és felvehető tárgyak és fogyóeszközök mibenlétében rejlik, ami miatt jóval nagyobb feladat hárul a fejlesztőcsapatra, mint a hagyományos Arena módban.

Battlerite - Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

Megtudhattuk továbbá, hogy a Battle Royale mód nem szándékozik semmilyen formában, vagy alakban helyettesíteni az Arena módot. Az Arena nagyon versenyképes és erőteljes, ahogyan a Battle Royale mód is az lesz. Sok hiba merült fel az Arena móddal kapcsolatban korábban, ami sok új játékost elriaszthatott. A Battle Royale az Arena módhoz képest sokkal nyugodtabb élményt nyújt majd és ez nem azt jelenti, hogy az új mód kevésbé lesz intenzív, vagy versenyképes.

Battlerite - Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

A jelenlegi állás szerint a BR módban minden játékos az M1 és az Ultimate képességeivel indul és üres energiabárral. Tehát nem leszünk teljesen csupaszok, mikor megérkezünk a szigetre. A további képességek és felszerelések mellett fogyóeszközöket is találhatunk. A különféle felszerelési tárgyak növelhetik az értékeinket, a mozgási sebességünk, az életerőpontunk és még sok minden mást. A fogyóeszközök olyan tárgyak, amelyeket értelemszerűen el tudunk használni. Ilyenek a különféle italok, amik életerőt vagy pajzsot adhatnak. Lesznek vicces és igen erőteljes tárgyak is ezek között, amik jelentősen megváltoztathatják a játékmenetet.

Battlerite - Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

És végül, de nem utolsó sorban, amit találhatsz a Battle Royale-ban, azok a Battlerite-ok. A mérkőzés kezdetén kiválaszthatjuk a Battlerite felszerelésünk. Ha a meccs alatt találunk további Battlerite-ot, akkor egy további véletlenszerűt Battlerite-al gazdagodunk majd, így a szokásos öt helyett, még többel szaladgálhatunk majd.

Ami az életerőt illeti a Battlerite Royaleban a bajnokok 50%-al kevesebb életerővel kezdenek majd mint az Arena módban. Ezt azonban növelhetjük különféle elemekkel, amiket találhatunk meccs közben.

Battlerite - Lássuk hogy áll a Battlerite Royale

Hamarosan újabb frissítéssel jelentkeznek majd, amiben a felszereléseken és a fogyóeszközön lesz a hangsúly.