Battlerite – Bejelentették a Battle Royale módot

A Stunlock Studios bejelentette, hogy egy új ‘action MOBA Battle Royale módot’ hoz a Battlerite-ba most nyáron.

Battlerite - Bejelentették a Battle Royale módot

Mostanában kerestél valami MOBA szerű Battle Royale játékot? Nos ne keresd tovább, hiszen a Stunlock Studios bejelentette a Battlerite Royale módot, ami a MOBA/Arena Brawler és a Battle Royale túlélési játék kombinációja. A Battlerite Royale fantáziavilága nagyjából 30x nagyobb mint egy szabványos aréna-térkép és 20 játékos játszik rajta ‘Free-for-All’  vagy duó módban.

“A top-down Battle Royale módot a végső túlélési élményt kedvelő akció RPG és MOBA játékosoknak készítettük el’ – mondta Johan Ilves, a Stunlock Studios marketingigazgatója. “A Diablo-szerű felfedezési élmény izgalmát a MOBA karakter variációkkal és a túlélési játékok izgalmával kombináltuk. Azt hiszem, hogy mindenki aki valami más, valami friss Battle Royale élményre vágyik, annak hatalmas robbanás lesz”.

A Battlerite Royale-ban top-down perspektívában nézzük a játékot és a WASD segítségével irányíthatjuk. A győzelem olyan tényezők függvénye, mint a játékosok képességei, a térkép-felismerés, szituációs buildek és szerencse. A gyors tempójú 10 perces mérkőzések során a játékosoknak lehetőségük van felfedezni a térképet, hogy megtaláljanak különféle tárgyakat, más játékosokkal harcoljanak egészen addig, míg végül csak egy marad közülük. jelenleg 27 egyedülálló bajnok közül lehet választani, amelyek távolsági, közelharci és támogató karakterekből állnak. Minden bajnok másként játszik és a képességeik elsajátítása kulcsfontosságú a túlélésért folytatott harcban.

A játék elindítása óta több mint 4 millió egyedi játékos próbált szerencsét a játékban. A Battlerite Royale megjelenésével ez a szám megnőhet egy pöppet.