BattlebornHírekMOBA

Battleborn – Új PvP mód: Supercharge

A Battleborn MOBA fejlesztői úgy döntöttek, hogy kicsit megfűszerezik a játékban elérhető PvP módokat. A Supercharge PvP mód már előrhető!

Az új játékmód a Meltdown és a Capture keveréke és az eredmény egy pörgős 3v3-as csata, ahol nem lesz sok időd gondolkozni. A Supercharge lényege Appeasement pontok gyüjtése MINIREC-től. Ebben a módban egy pontot kell elfoglalnunk és megtartanunk. Aki megszerzi, annak a minionjai eléggé bedurvulnak, ezáltal felgyorsul az Appeasement pont gyűjtése.

Battleborn - Új PvP mód: Supercharge

Mint azt már említettem, a Supercharge mód csak 3v3-ban elérhető, de ez nem is baj, mert nagyon fontos a hatékony csapatjáték és a gyors reakció. A Superchargehoz érkezett pár a játékmódhoz alakított térkép, mégpedig a Ziggurat, a Permafrost és a Horizon. Itt kisebb méretű térképekre kell számítani.

A Superchargeban elért eredményekkel új challenge-eket tudsz teljesíteni, ami új titulusokat és még több Creditet jelent. A tartalom ingyenesen elérhető a Battlebornban, mint az összes többi kompetitív multiplayer játékmód.

Még többet megtudhattok a Superchargeról a MOBA hivatalos oldalán.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár