Battleborn – Új PvP mód: Supercharge

A Battleborn MOBA fejlesztői úgy döntöttek, hogy kicsit megfűszerezik a játékban elérhető PvP módokat. A Supercharge PvP mód már előrhető!

Az új játékmód a Meltdown és a Capture keveréke és az eredmény egy pörgős 3v3-as csata, ahol nem lesz sok időd gondolkozni. A Supercharge lényege Appeasement pontok gyüjtése MINIREC-től. Ebben a módban egy pontot kell elfoglalnunk és megtartanunk. Aki megszerzi, annak a minionjai eléggé bedurvulnak, ezáltal felgyorsul az Appeasement pont gyűjtése.

Battleborn - Új PvP mód: Supercharge

Mint azt már említettem, a Supercharge mód csak 3v3-ban elérhető, de ez nem is baj, mert nagyon fontos a hatékony csapatjáték és a gyors reakció. A Superchargehoz érkezett pár a játékmódhoz alakított térkép, mégpedig a Ziggurat, a Permafrost és a Horizon. Itt kisebb méretű térképekre kell számítani.

A Superchargeban elért eredményekkel új challenge-eket tudsz teljesíteni, ami új titulusokat és még több Creditet jelent. A tartalom ingyenesen elérhető a Battlebornban, mint az összes többi kompetitív multiplayer játékmód.

Még többet megtudhattok a Superchargeról a MOBA hivatalos oldalán.