FPS/TPSHírek

Battle Royale mód a Call of Duty Black Ops 4-ben?

Akár ez is megtörténhet.

Nem is olyan rég megtudhattuk, hogy a következő CoD móka óktóber 12-én érkezik és május 17-én számíthatunk a teljes revealre. A Call of Duty Black Ops 4 akár még egy Battle Royale módot is tartalmazhat, de ez persze egyelőre csak találgatás.

Battle Royale mód a Call of Duty Black Ops 4-ben?

Az ötlet onnan származik, hogy az Activision nemrég tárgyalt befektetőivel, ahol az egyik feltette azt a bizonyos kérdést, hogy lesz-e valamelyik játékukban Battle Royale. Az Activision ekkor emlékeztette befektetőit, hogy a cég gyorsan követi a trendeket.

Azért remélhetőleg az Activision nem esik abba a csapdába, hogy csak úgy lemásolja a jelenleg elérhető Battle Royale móddal rendelkező játékok sokaságát, hanem inkább hozzátesz valamit és továbbfejleszti a műfajt. Sokan azt tippelgetik jelenleg, hogy a Call of Duty Black Ops 4 lehet az a játék, amiben az Activision megvillantja Battle Royale-os tudását.

A válaszra nem kell sokat várnunk, hisz remélhetőleg a májusi community reveal-en keresztül mindenre fény derül.

Címkék

Aminash

A HardMode egyik alapítója, gaming journalist, MMO rajongó, Netflix freak és Battle Royale utáló. Pályafutását az MMOSite-on kezdte, majd itt kötött ki.

Kapcsolódó cikkek

Bezár