Battalion 1944FPS/TPSHírekKiemelt

Battalion 1944 – Februárban indul a korai hozzáférés

Szeretted a régi szép időkben a MOHA-t vagy a COD 2-őt? Visszasírod azokat az időket? Akkor a Battalion 1944 neked készült.

Battalion 1944 - Februárban indul a korai hozzáférés

Biztos sokan emlékeznek még a régi jó öreg Call of Duty-s és Medal of Honor-os időkre. Sokan visszasírják azokat a régi szép időket és ezen játékokkal töltött órákat, azt a sok lelőtt nácit vagy szövetségest.  A sok ember közül akik így éreznek, volt néhány, aki nem elégedett meg a nosztalgia érzésével, hanem a kezébe vette az irányítást és a közösségi finanszírozás keretein belül a COD és MOHA által inspirálva megalkották a saját II. világháborús FPS játékukat a Battalion 1944-et.

Hosszú és kemény munka után, a Kisckstarter-es támogatókkal töltött tesztelések után végre elérkezett az ideje, hogy a Battalion 1944 szintet lépjen és elinduljon a korai hozzáférés rögös útján. Mindezt a Steamen fogja megkezdeni egészen pontosan február 1-én. Január 19-én indul egy exkluzív hozzáférésű béta, majd január 20-tól 22-ig minden játékos számára elérhető lesz a játék.

Ne felejtsetek el csatlakozni a Battalion 1944 Hungary csoportba és likoljátok az oldalát is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár