Az új Destiny 2 képregény bemutatja Ana Bray történetét

Az új képregény lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megismerjék az eseményeket, amelyek a fő történet előtt zajlottak. Végre még többet megtudhatunk a Destiny 2 univerzumáról.

A Destiny világával nem csak a két játékban találkozhatunk. Az előző rész hasonló módon kapott képregényeket és könyveket, amiknek köszönhetően jobban megismerkedhettünk a háttértörténettel. Mostanáig a Destiny 2 története kapcsán digitális képregényeket kaptunk, amelyek kibővítették tudásunkat a világról.

Az új Destiny 2 képregény bemutatja Ana Bray történetét

A közelgő ingyenes digitális képregény, nevezetesen a Warmind, a közeljövőben debütál a Bungie honlapján, és a második olyan sorozat lesz, ami Destiny 2 DLC alapján készült. Christopher Barrett, a Destiny 2 művészeti vezetője, az új képregény mögött álló tehetségekről beszélt, többek között Mark Waid-ről, aki Dr. Strange képregényeken dolgozott a Marvel-nél. Mark Waid mellett szó esett David Rodriguez és Kris Anka-ról is.

Úgy néz ki, hogy az új digitális képregény Ana Bray történetét hozza el, akit megismerhettünk múlthéten a Warmind DLC traileréből.

A Warmind  kiegészítő május 8-án érkezik, és vele együtt indul a Season 3 is.