Az Agony cenzúrázatlan változata hirtelen felbukkant Steam-en

A Madmind Stúdió fejlesztői már többször is bejelentették az Agony cenzúrázatlan változatát, ám az ígéretek csupán ígéretek maradtak. Most  viszont egy oldal hirtelen felbukkant Steam-en az Agony UNRATED-nek, amelynek kiadását október 31-re, Halloween éjszakájára tervezik.

Az Agony cenzúrázatlan változata hirtelen felbukkant Steam-en

Az Agony-nak viszonylag sikeres indulása volt, az emberek egy érdekes demo után azonnal rohantak, hogy beszerezzék az ígéretes indie projektet. Azonban sajnos gyakran rádöbbenünk, hogy az indie játékok kiszámíthatatlanok. Az Agony alapvetően a demó szintjén maradt, de a játékmenet 4 órára bővült, és az érdeklődés az első 30 perc után hamar elillant. A Steam sikeres értékesítése után kezdődött a visszaváltások hulláma és a játékosok dühös véleményekkel bombázták az oldalt.
Az Agony cenzúrázatlan változata hirtelen felbukkant Steam-enA fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy felhívják a figyelmet a haldokló projektre. Talán a gonosz teremtmények csupasz teste meggyőzhet pár gyanútlan vásárlót, de a jelenlegi állapotból való kijutáshoz valószínűleg több kell, mint pár meztelen démoni hölgy.