Diablo IIIHírekKiemeltWTF

Átvette az uralmat a Diablo III fórumon egy troll

Úgy látszik nem mindenki volt megelégedve a nemrég megjelent Necromancer-el a Diablo III-ban, de egy bizonyos játékos kicsit jobban magára vette a dolgot.

Átvette az uralmat a Diablo III fórumon egy troll

Miután beléptek a hivatalos Diablo III fórumra, hamar észreveszitek (ha addigra nem bannolják “szegényt”), hogy egy Rager néven futó játékos teljesen megszállta a posztokat. Az elégedetlen jóember teljes oldalakat rakott tele trollkodó fórumbejegyzésekkel, melyeknek nagy részét persze CAPS-el csinálta, csak hogy még jobb legyen mindenkinek.

“A PoE jobb játék. A fenébe is, most még a Marvel Heroes is jobban csinálja az ARPG-t. Ez a hulladék közösség élvezheti a posztjaimat.” -Rager

Rager fő problémája a Necromancer és annak létezése, valamint az, hogy a Blizzard berakta a játékba annak ellenére, hogy sokan kifejezték negatív véleményüket a class-ról. Rager ‘vicces’ címekkel próbálja magára vonni a figyelmet, és némelyik egész jóra sikeredett. A többi játékos persze igyekszik beoltani, de ezzel csak táplálják a tüzet.

Valószínűleg hamarosan lépni fognak az ügyben a Diablo III fórum moderátorai, de ha még sikerül elcsípnetek párat, talán kacaghattok egy jót a Troll kreációin. Mi igyekeztünk screenshotolni párat, mielőtt eltűnnek az éterben.

Az új Necromancer class-al sokan nincsenek megelégedve, de azért persze mindennek van határa, és egy ilyen viselkedés után valószínűleg hamarosan érkezik a megérdemelt ban.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár