Átvette az uralmat a Diablo III fórumon egy troll

Úgy látszik nem mindenki volt megelégedve a nemrég megjelent Necromancer-el a Diablo III-ban, de egy bizonyos játékos kicsit jobban magára vette a dolgot.

Átvette az uralmat a Diablo III fórumon egy troll

Miután beléptek a hivatalos Diablo III fórumra, hamar észreveszitek (ha addigra nem bannolják “szegényt”), hogy egy Rager néven futó játékos teljesen megszállta a posztokat. Az elégedetlen jóember teljes oldalakat rakott tele trollkodó fórumbejegyzésekkel, melyeknek nagy részét persze CAPS-el csinálta, csak hogy még jobb legyen mindenkinek.

“A PoE jobb játék. A fenébe is, most még a Marvel Heroes is jobban csinálja az ARPG-t. Ez a hulladék közösség élvezheti a posztjaimat.” -Rager

Rager fő problémája a Necromancer és annak létezése, valamint az, hogy a Blizzard berakta a játékba annak ellenére, hogy sokan kifejezték negatív véleményüket a class-ról. Rager ‘vicces’ címekkel próbálja magára vonni a figyelmet, és némelyik egész jóra sikeredett. A többi játékos persze igyekszik beoltani, de ezzel csak táplálják a tüzet.

Valószínűleg hamarosan lépni fognak az ügyben a Diablo III fórum moderátorai, de ha még sikerül elcsípnetek párat, talán kacaghattok egy jót a Troll kreációin. Mi igyekeztünk screenshotolni párat, mielőtt eltűnnek az éterben.

Az új Necromancer class-al sokan nincsenek megelégedve, de azért persze mindennek van határa, és egy ilyen viselkedés után valószínűleg hamarosan érkezik a megérdemelt ban.