Attack on Titan: Assault – Bejelentették a mobiljáték hivatalos nevét

A GameSamba bejelentette az Attack on Titan mobiljáték hivatalos nevét, amely jelenleg még fejlesztés alatt áll. Persze nem mintha eddig nem tudtuk volna, hogy ez lesz a neve, de így már biztos.

Attack on Titan: Assault - Bejelentették a mobiljáték hivatalos nevét

A játék az Attack on Titan: Assault nevet kapta és hivatalos Kodansha engedéllyel rendelkezik. Az összes fontos angol piacon elérhetővé válik Android és iOS rendszereken a megjelenése után. A GameSamba egy free-to-play mobiljátékokat fejlesztő és kiadó cég, amely több irodával is rendelkezik világszerte. Olyan játékokat adtak ki eddig, mint a Star Trek™: Alien Domain, Tokyo Ghoul: Dark War, vagy a 18: Dream World, továbbá hamarosan érkezik tőlük a Fairy Tail: Hero’s Journey.

Az Attack on Titan: Assault lehetővé teszi a játékosoknak és a rajongóknak, hogy titánokkal küzdjenek meg a mobiljaikon. Összekapcsolják az RPG elemeket a futás funkcióval, hogy megismételjék a gyors-tempójú titán harcokat, amiket már jól ismerhetünk az anime sorozatból. A játékosok óvatos tervezést és gyors reakciókat kell majd alkalmazniuk a túlélés érdekében. A játéknak mélyebb elemei is lesznek, például multiplayer funkció, amely majd a későbbiekben jelenik meg

A megjelenés 2018-ra várható. Addig is marad egy friss Facebook oldal.