Atlantica OnlineHírekKiemeltMMORPG

Atlantica Online – Új Mercenary, Hall of Chaos dungeon és új Abyssal armorok

Az idén 10 éves Atlantica Online továbbra is él és virul, igaz számottevő magyar játékosbázissal már nem rendelkezik, de ettől függetlenül a frissítések nem kerülik el a játékot.

Atlantica Online - Új Mercenary, Hall of Chaos dungeon és új Abyssal armorok

Az Atlantica Online az a játék, ami igazán megérne egy teljes felújítást. Rendkívül összetett rendszere és a megszokottól merőben eltérő harcrendszere a mai napig megdobogtatja kicsi szívünk (a masszív P2W meg megállítja). Tegnap érkezett egy frissítés a játékhoz, amiben egy új mercenary-t is köszönhetünk Ninetails-t, akit távolsági támogató karakterként köszönhetünk a játékban. Fegyvere egy korbács, amivel egy erősítő buff mellett egy védelem csökkentő debuffot is tud szórni.

Atlantica Online - Új Mercenary, Hall of Chaos dungeon és új Abyssal armorok

További újdonságok a frissítésben, egy új dungeon ‘Hall of Chaos‘, illetve egy új felszerelés, ami innen esik, az Abyssal Armor darabok. Az új dungi 3 részből áll és magas szintű, eléggé combos szörnyek várnak itt ránk, amik legyőzéséért cserébe kaphatjuk meg az új páncélokat.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár