Atlantica Online – Boldog 10. születésnapot!

Matuzsálemi korba lépett az Atlantica Online, legalábbis MMORPG szemmel nézve. A már nyugodtan klasszikusnak is mondható körökre osztott harcrendszeréről híres MMORPG januárban ünnepli a 10. születésnapját. Méltóképp akarják megünnepelni.

Atlantica Online - Boldog 10. születésnapot!

Az NDOORS szebb időket is megélt játéka túl van már sok mindenen, de még mindig tartja magát. Igaz, fénye már megkopott, de tartalomban továbbra sincs benne hiány. Ezzel a játékkal nem a grafika miatt érdemes játszani. A jelenlegi nyugati kiadó a VALOFE még 2017 vége előtt nagy frissítéseket jelentett be. Új felszerelések, megnövelt szinthatár, új dungik és persze új mercenary!

A szinthatár 170-ről 180-ra nő és a játékosok most sokkal erősebbé válhatnak hála az új felszereléseknek. Az újaknak is kedvezni akarnak, ezért lesz egy Jump event, aminek keretein belül rögtön 130-as szintről indulhatnak az új játékosok. Mindezt exkluzív jutalmak tömkelegével tarkítva. Természetesen a karácsonyi eventek sem maradhatnak el, amiben nyulakat meg zoknikat kell gyűjtögetni.

Aki esetleg kedvet kapott egy kis nosztalgiához, vagy valami merőben újat akar kipróbálni, az erre nézelődjön.