ASUS Republic of Gamers: Új eSports notebookok a szériában

Az ASUS bemutatta a Republic of Gamers (ROG) sorozat újdonságait, a Strix Scar II és a Hero II notebookokat, amik az eSports-ra optimalizált eszközök második generációját képviselik.

ASUS Republic of Gamers: Új eSports notebookok a szériában

Mindkét modell kompakt kialakítású, egyedülálló megjelenéssel rendelkezik, és egy testre szabható Aura világítást kaptak, az előlap mentén egy szalag formájában. A világítás szinkronizálható más Aura-kompatibilis eszközökkel (Aura Sync technológia). Ezenkívül mindkét laptop nagyobb frissítési rátát (144 Hz) és alacsony válaszidőt kapott.

A HyperStrike Pro billentyűzet jobb játékvezérlést biztosít, a HyperCool technológia pedig a tekintélyes komponensek hűtéséért felel. Különösen figyelemre méltó a Wi-Fi modul: ezek a laptopok az elsőek a világon, amik négy antennával vannak ellátva, amelyek javítják a vezeték nélküli jel minőségét. Az antennák párban helyezkednek el a ház elején és hátulján, és a két notebook speciális algoritmusokkal vannak ellátva annak érdekében, hogy azt az antennát használják, amely az adott körülmények között a legjobb jelet nyújtja.

ASUS Republic of Gamers: Új eSports notebookok a szériában

A legerősebb konfigurációban, a Strix sorozat új notebookjai 8. generációs Intel Core processzorral, 32 GB DDR4-2666 RAM-mal, NVIDIA GeForce GTX (1060 vagy 1070) videokártyával, SSD-vel (akár 512 GB) és egy Seagate FireCuda hibrid HDD-vel (akár 1 TB) vannak ellátva. A hatmagos Intel Core i7-8750H közel 25%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint elődei.

ASUS Republic of Gamers: Új eSports notebookok a szériában

Mindkét laptop kiváló minőségű beépített hangrendszerrel rendelkezik, oldalra szerelt hangszórókkal és egy intelligens erősítővel, amely erőteljes hangzást biztosít, minimális torzítással.