Astellia OnlineHírekKiemeltMMORPGVideók

Astellia Online – Véget ért a második zárt béta, íme egy kis videódömping

Ahogy arról még márciusban írtunk, az Astellia Online számára elkezdődött a második zárt béta, ami két napja véget ért. Két hét állt rendelkezésre a szerencséseknek, hogy kipróbálhassák a játékot.

Astellia Online - Véget ért a második zárt béta, íme egy kis videódömping

A második béta március 27-től április 9-ig tartott és szerencsére Steparun kívül mások is bejutottak és megörökítették a játékmenetet. Azt már ugye tudjuk, hogy az Astellia Online-ban az MMORPG műfaj mellé beépítettek egy gyűjthető kártya rendszert is, aminek segítségével különféle minionokat játszhatunk ki, akik segítenek minket a harcban. Összeválogattunk nektek jó pár videót, amik a karakterkészítésen át a különböző classok játékmenetén keresztül még a dungeonok világába is elkalauzolnak benneteket.

Rendermax szerint a játék kombó rendszere a SoulWorker-re emlékeztet, viszont a fejlődés az az Echo of Soul-ra, mivel eléggé lineáris. Nem mellesleg a játék eléggé hajaz a Blade and Soulra, amire magyarázat lehet, hogy ha minden igaz, ugyanazt a grafikai motort az Unreal 3-at használja.

A Videókért köszönet Steparu-nak és rendermax-nak.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár