Ashes of Creation – Új zónabemutató videó a legújabb livestreamben

Ma éjszaka volt az Ashes of Creation legújabb livestreamje, ami ezúttal több részre szakadt, viszont láthattunk egy új trailert az egyik új zónáról.

Ashes of Creation - Új zónabemutató videó a legújabb livestreamben

A szokásos kérdezz-felelek mellett megtudhattuk, hogy a következő streamben láthatunk némi harcot, továbbá ismét megemlítették, hogy ebben a hónapban véget érnek az Alpha 1 hozzáférést biztosító csomagok. Az Alpha 1 fázist tesztelő játékosokból megelégednek maximum 10 ezer fővel, ami elegendővé teszi egyetlen szerver indítását és annak masszív tesztelését. Szóba kerültek az új fejlesztők is, akik javarészt a Daybreak-től jöttek át és velük már 100 fölé nőtt a játékon dolgozó emberek száma.

Ami pedig az új zónát bemutató videót illeti, az új terület az Alpha 1 verzió térképén található Verra világában. A videó teljes egészében in-game készült. Kétségtelenül rendkívül látványos, bár néhány képkockáról még sugárzik az élettelenség, főleg amikor nagy-totálba mutatják a kastélyt, ami úgy néz ki, mintha csak odahajították volna és egyáltalán nem illik bele a környezetbe. Szerencsére azonban nem ez a jellemző. A videót a stream 15. percétől láthatjátok. Steven elmondja, hogy különös hangsúlyt fektetnek az apró részletekre a játékban, különös tekintettel a környezetre. A játék végleges verziójától még messze járunk, de nagyon jól haladnak.

Nézd meg ashesofcreation Ashes of Creation – July 9th, 2018 3PM PDT LIVE STREAM című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nézd meg ashesofcreation Ashes of Creation – July 9th, 2018 3PM PDT LIVE STREAM című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Frissítés:

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.