Ashes of Creation – Túl a 1,5 millión…

Alig egy hét telt el azóta, hogy az Ashes of Creation felkerült a Kickstarterre. Egy nappal később már 750 ezer dollár gyűlt össze a játékra. Ekkor mondták azt a srácok az Intrepid Stúdiónál, hogy oké látjuk ez könnyen ment, hát akkor adjunk hozzá pár elérendő célt a gyűjtéshez amik, hogyha teljesülnek beépítik a játékba.

Így került be például az 1 millió dolláros határnál a társasjáték amit a játékosok egymást közt játszhatnak majd a kocsmákban. Vagy a 6500. támogató utáni minden támogatónak járó mini petek. 1,25 millió dollárnál elérhetővé váltak csapatosan használható mountok, 8000 támogató után pedig az exkluzív csak támogatók által használható különleges fegyver skinek.

Ashes of Creation - Túl a 1,5 millión...

És a mai napon elérkeztünk a 1,5 millió dolláros célhoz, amit több mint 8000 támogatónak köszönhetnek. Ez tengeri tartalmat, hajókat, tengeralatti világot és a felfedezés lehetőségét oldotta fel. A további jelenleg még el nem ért célok a tengeri tartalom bővítése, egyedi armor skinek, egyedi mount minden támogatónak illetve egy teljesen új játszható faj. Ezeken kívül van még néhány elérendő cél ami egyenlőre le van zárva így nem tudjuk, hogy oda mit terveznek.

A kickstarter sikerességéből is látszik, hogy sokan fűznek nagy reményeket ehhez az állítólag teljesen p2w mentes és havidíjjal startoló játékhoz. Az egyetlen gond, hogy még nagyon messze van attól, hogy elstartoljon és addig még sok víz lefolyik a Dunán. De mi drukkolunk neki!