Ashes of Creation – Pár infó a fejlesztésről és az alfa tesztről

Az Ashes of Creation MMORPG fejlesztői nem rég bejelentették, hogy a kéthetes Alpha Zero tesztelési eseményen több mint 2000 játékos vett részt. Állításuk szerint, a játékon nagyon sok olyan ember dolgozik, akik már részt vettek MMORPG-k elindításában, és így tudják jól, hogy mennyi probléma adódhat ilyenkor. Szerintük, a legjobb megoldás az, ha több alfa és béta teszt fázissal szűrik ki a hibákat.

Ashes of Creation - Pár infó a fejlesztésről és az alfa tesztről

A fejlesztő cég azt is bejelentette, hogy bővült a csapat és holnap, azaz június 4-én jön egy live stream Twitch-en. Bemutattak új fegyver modelleket is, amiken jelenleg is dolgoznak. Júniusban frissíteni fogják az online boltjukat, és lesznek majd olyan termékek, amik hozzáférést biztosítanak a tesztelési fázisokhoz, valamint új kozmetikumokat is vehetünk.

Ashes of Creation - Pár infó a fejlesztésről és az alfa tesztről Ashes of Creation - Pár infó a fejlesztésről és az alfa tesztről

Ne maradjatok le a holnapi streamről, hisz egy igazán egyedi és izgalmas MMORPG-ről van itt most szó. Itt egy kis pre-alpha játékmenet is a PAX East-ről.