Ashes of Creation – Megvan ki fogja kiadni a játékot Európában! Nem fogtok örülni neki.

Az Intrepid Studios bejelentette, hogy melyik cég adja majd ki az Ashes of Creation-t Európában és Oroszországban. Mindenki üljön le és vegyen egy nagy levegőt.

Ashes of Creation - Megvan ki fogja kiadni a játékot Európában! Nem fogtok örülni neki.

Steven Sharif tette közzé a hírt, miszerint az Ashes of Creation-t a teljes  Európai Unió területén a My.com üzemelteti majd, míg a Mail.ru hozza majd el a FÁK területére. Steven elmondta, hogy ezek a titán kiadók szilárdan hisznek a kreatív látásmódban és segítenek majd abban, hogy elhozzák nekünk a legnagyszerűbb MMORPG-t. A My.com a Gamescom-on további sajtóhíreket közöl majd a dologgal kapcsolatban.

A My.com jelenleg is számos MMO kiadója, köztük az Allods Online, a World of Speed, a Skyforge és a Revelation Online. Azt hiszem, hogy ezek után havidíjas MMORPG-nek az életben nem örült még senki ennyire, mint ennek a hírnek a tudatában.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe az  Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.