Ashes of Creation – Már 100-an dolgoznak a játékon és készülnek az Alpha 1 indulásra

Az Intrepid Studios bejelentette, hogy újabb csapattagokkal bővült a stúdió és gőzerővel haladnak az Alpha 1 fázis felé az Ashes of Creation-nel.

Ashes of Creation - Már 100-an dolgoznak a játékon és készülnek az Alpha 1 indulásra

Összesen hét új olyan embert sikerült alkalmazniuk, akik igazi MMO veteránnak számítanak a szakmában és összesen mintegy egy évszázados tapasztalattal rendelkeznek. Az elkövetkező hetekben a San Diego-i stúdióban további 21 felvételi pozíció is megnyílik, hogy a játék továbbra is tarthassa azt a fejlesztési sebességet, amit eddig.

“Az elmúlt évben hihetetlenül gyorsan fejlődtünk és szerencsénk volt, hogy néhány nagyon tehetséges MMO veteránt is üdvözölhettünk” – mondta a kreatív igazgató és alapító Steven Sharif. “Nagyon izgalmas látni az álmaid valósággá válását és a nap végére egy olyan MMORPG-t létrehozni, amelyre a játékosok büszkék lehetnek”.

Az új tagok pedig:

  • Michael Roca – Vezető játékmenet programozó (Korábban: Disney, Daybreak, SOE és EA). Dolgozott a H1Z1, Everquest II, Return of the King, Everquest: Next, Landmark és FreeRealms játékokon. 22 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Grat Crabtree – Vezető szoftver mérnök (Korábban: Daybreak és SOE). Dolgozott a H1Z1 és FreeRealms játékokon. 15 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Devin Lafontaine – Vezető művész (Korábban: Daybreak, SOE, Sigil Games). Dolgozott a H1Z1, Planetside 2, Everquest: Next, FreeRealms, Star Wars Galaxies és a Vanguard: Saga Heroes játékokon. 21 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Tad Ehrlich – Vezető művész (Korábban: Daybreak,SOE, Midway Games). Dolgozott a H1Z1, EverQuest II, Landmark, Vanguard: Saga of Heroes, Ready 2 Rumble Round 2 játékokon. 18 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Garret Fern – Vezető játéktervező (Korábban: Daybreak, SOE). Dolgozott az EverQuest II, Everquest: Next és a H1Z1 játékokon. 12 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Zin Chiang – Vezető Producer (Korábban: Travian Games és Publishing). 10 év tapasztalattal rendelkezik.
  • Midori Bond – Ügyvezető asszisztens (Korábban Vezető GM és ügyfélszolgálatos a SOE-nél). Dolgozott az EverQuest II, FreeRealms, DC Universe játékokban. 3 év tapasztalattal rendelkezik.

Az Intrepid Studios azt is bejelentette, hogy Júliusban véget érnek az Ashes of Creation Alpha 1 eladásai. Jelenleg több mint 8 ezer ember vásárolt Alpha 1 hozzáférést a játékhoz és az Intrepid 10 ezer alatt akarja tartani ezt a számot az Alpha 1 szakaszban. Július végén cserélik ki az Alpha 1 csomagot egy másikra, amely ugyan nem tartalmaz majd hozzáférést az Alpha 1-hez, viszont lesz benne sok minden más. Az Alpha 1 fázis továbbra is 2018 Q4-re van kitűzve.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.