Ashes of Creation – Íme egy kis Pre-Alpha Siege

Ahogy korábban már megírtuk több mint 2000 játékos vett részt az Ashes of Creation Alpha Zero tesztelési eseményén. Tegnap egy Livestream-et is végignézhettünk, amiben betekintést nyertünk a Pre-Alpha verzió várostromába.

Ashes of Creation - Íme egy kis Pre-Alpha Siege

Laza egy órás késéssel, de végül elindult a Livestream, amiben a szokásos játékosok által feltett kérdések megválaszolása, és nagy mondatok dobálás mellett – mint a mindenki számára könnyen hozzáférhető tartalom, vagy a minden tartalomnak van könnyebb és nehezebb megközelítési módja -, betekintést nyerhettünk ismét egy kis PvP-be. Ezúttal azonban a várostrom került a középpontba. A csapat a Michael Bacon által létrehozott kastélyba hatolt be, ahol aztán ütötték verték egymást. A bejátszás előtt Steven többször is hangsúlyozta, hogy ez még egy nagyon-nagyon-nagyon korai verziója a Siege rendszernek, úgyhogy senki se vonjon le belőle semmilyen következtetést. Az egész gyakorlatilag egy üres vár volt, ahol mindenki egymást gyepálta.

Nézd meg ashesofcreation Ashes of Creation – June 4th, 2018 4PM PDT LIVE STREAM című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Steven elmondta, hogy az Alpha 1 indulása nem lesz zökkenőmentes, akármit és akármilyen jól csinálják biztos becsúsznak majd hibák, pont úgy, ahogy bármilyen MMORPG indulásánál. Megjegyezte azt is, hogy milyen hamar kerül ki a játék ebből az Alpha Zero státuszból, amire más játékok esetében 2-3 év megy el.

Ashes of Creation - Íme egy kis Pre-Alpha Siege

Szóba került a harcrendszer is. Megtudhattuk, hogy alapjáraton Tab targetes harci rendszerről beszélhetünk, de a jövőben elkezdenek elmozdulni az Action Combat irányába is. Ha ez megtörténik vegyíteni fogják a kettőt és ezeknek a kombinációjából fog összeállni a végleges harci rendszer. A kezelőfelülettel kapcsolatban annyit tudhatunk meg, hogy már felvettek a céghez egy UI fejlesztőt és 1-2 hónapon belül egy teljesen új kezelőfelületet láthatunk majd a játékban.

Ashes of Creation - Íme egy kis Pre-Alpha Siege

Mindezek mellett bemutattak néhány Concept Art-ot is a páncélokról, illetve néhány képet egy zónáról. Szóba kerültek a fegyverek és páncélok kinézetei is, amire Steven azzal reagált, hogy nem olyan lesz mint egy bizonyos játékban a GBO-ban, hogy a szép holmikat csak az item shop-ból lehet majd megvenni és amiket kemény munkával megszereztünk ruhák és fegyverek, úgy néznek ki mint a szemét. Nos elég egyértelmű volt, hogy GBO alatt a BDO-t érti. A következő Livestream egy hónap múlva várható.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.