Ashes of Creation – Hamarosan mindenki kipróbálhatja a PvP-t a játékban!

Az elmúlt időszakban sokan álltak értetlenül az Ashes of Creation Battle Royale módjával kapcsolatban, mivel sokan hitték azt – akik nem követik rendszeresen a játékot -, hogy ez valami hatalmas része lesz a játéknak, mivel ezt tesztelik halálra jelenleg is az Alpha verzióban.

Ashes of Creation - Hamarosan mindenki kipróbálhatja a PvP-t a játékban!

Ahogy már mi is megírtuk korábban, a Battle Royale mód valójában csak a PvP tesztelést segíti elő a fejlesztők számára, ugyanis ez egy igen egyszerű és gyors módja annak, hogy megfelelő (és élvezetes) körülmények között teszteljék magát a PvP-t, amiről szól ugyebár az Alpha teszt ezen szakasza. Egyáltalán nem nyert még megerősítést az, hogy a BR mód bent lesz-e a végleges játékban.

Éjszaka volt az Intrepid legfrissebb livestreamje, ahol a fent leírt magyarázatot ismét megosztották velünk és egyúttal bejelentették, hogy nincs többé Alpha fázis megnevezés, hanem mostantól kezdve a játék Ashes of Creation: Apocalypse néven fut majd az alpha fázisban. A másik örömteli hír, hogy a Battle Royale, a várostrom és a Horde mód mindenki számára ingyenessé válik majd.

És a mindenkit így úgy kell érteni, hogy valóban mindenki számára, tehát free-to-play lesz a játék, legalábbis az előbb felsorolt részei. Ennek Sharif szerint az a célja, hogy növeljék az alpha szerverek játékosainak számát, tehát nem kell támogatónak lenni ahhoz, hogy játszhassunk a játékkal.

Az ezzel kapcsolatos rész a streamben a 35. perctől látható.

Ha további hírekre, leírásokra vagy kíváncsi, akkor bátran dobj egy likeot az Ashes of Creation Hungary Facebook oldalunkra is és csatlakozz a csoportjába. Nem fogunk megharagudni érte. Aki pedig további hírekre és leírásokra kíváncsi, az erre lesz szíves fáradni.