Ashes of Creation – Egy kis raidelés, PvP és némi képi anyag a mai streamben

Ma éjfél után 5 perccel indult az Ashes of Creation legfrissebb livestreamje, amiben a jó szokásokhoz híven bepillantást nyerhettünk a játékba is. Nem mellesleg most volt egy éve, hogy a játék Kickstarter kampánya kezdetét vette.

Ashes of Creation - Egy kis raidelés, PvP és némi képi anyag a mai streamben

A szokásos mikrofon problémák megoldása után – amik minden alkalommal borzolják a hallásunkat – egy múlt héten rögzített gameplay videót vetítettek le, amiben már a raid rendszer játszotta a központi szerepet. Jeff számítógépén futott a kliens és bizony összeverődött néhány játékos, akik közösen indultak meg, hogy leteszteljék a raid mechanizmust. Semmi komolyra nem kell gondolni, az egésznek inkább technikai tesztelés jellege volt. Továbbra is a pre-alpha verzióról beszélünk, de aki felmegy a játék Youtube csatornájára és megnézi a korábbi videókat, egyértelműen lehet látni, hogy szépen haladnak a játékkal. A raid egy városból indult, majd gyakorlatilag végigverték a területet és bementek az Underrealm-be is, ahova a küldetésük vezetett. A csapat itt is végzett mindennel ami élt és mozgott és néhány boss-t is karóba húztak just for fun.

Ami a látványt illeti, az animációk még mindig nem az igaziak, de sokkal szebben néznek már ki, mint 1 évvel ezelőtt. Továbbra is csak annyit tudunk róla mondani, hogy ahhoz képest, hogy pre-alpha verzióról beszélünk, teljesen korrekt és ha azt vesszük, ennél csak jobb lehet, akkor nyugodtan dőlhetünk hátra, várva a végeredményt.

A Underrealm után, volt egy kis csapatos PvP a városban, majd mutattak néhány – jelenleg is fejlesztés alatt álló – épület modellt és egy új dungit is, amin csak most kezdtek el dolgozni.

Kaptunk 2 képet egy hatalmas várról is, amiről kiderült, hogy majd az Alpha 1 első szakaszában először megjelenő várostrommal kapcsolatosak.

Néhány koncepciós rajz is érkezett a fegyverekről, amiken külön kiemelnénk a Potion Launcher-t, mint fegyvert.

Megtudhattuk, amit eddig is tudtunk (de ha esetleg valaki nem tudná), az Ashes of Creation havidíjas játék lesz és a havidíj 15 dollár/euró lesz majd. A teleportálás eléggé limitálva lesz, de a felépített Nodok között lehetséges lesz majd. A karakterkészítés még az indulás előtt lehetséges lesz a terveik szerint, így mindenki előre elkészítheti a karakterét, mire a játék indul. Szóba került a játék kamera nézete is egy kérdés nyomán, amiről megtudhattuk, hogy lehetséges lesz az FPS nézet, de nem láthatjuk majd közbe a karjainkat és a fegyvereink (mint mondjuk az ESO-ban). A játékot egy éve alig több mint 10 emberrel kezdték el fejleszteni, ma már több mint 70 ember dolgozik rajta. Reméljük, hogy ennek eredménye nem csak a fejlesztési időben mutatkozik majd meg, hanem a minőségben is.

A teljes livestreamet megnézhetitek itt és ne feledjétek, amennyiben szeretnétek értesülni az újdonságokról, ne felejtsétek el követni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát sem és csatlakozni a csoportjába, hogy együtt építsük a közösséget.

Nézd meg ashesofcreation Ashes of Creation – May 4th, 2018 LIVE STREAM című tartalmát a twitch.tv weboldalon