Ashes of CreationHírekKiemeltMMORPG

Ashes of Creation – Újabb Dünheim videó

Lassan már három hete, hogy az Ashes of Creation legutóbbi livestream-jén megismerkedhettünk Dünheim dungeon-al részletesebben is. Most ismét betekinthetünk eme egykori város romjai közé, ami úgy tűnik már el is készült teljesen.

Ashes of Creation - Újabb Dünheim videó

A korábbi livestream alkalmával az Intrepid Studios tagjai, élükön Steven Sharif-al a játék atyjával, bementek Dünheim-be és megmutatták nekünk, hogy is néz ki maga a dungi. Igaz a játék pre-alfa státuszából adódóan a harci animációk még messze álltak attól a verziótól, amit a szemünk könnyedén befogad, de így is elég könnyen megállapítható volt, hogy maga a hely gyönyörű. Ebben szinte mindenki egyetértett, azok közül, akik véleményezték a dungit.

Most azonban felkerült egy újabb videó a Youtube-ra, amiben már nem üresen, hanem mindenféle szörnyek által ellenőrzés alatt tartva leshetünk bele Dünheim elfeledett folyosóira, ami arra enged következtetni, hogy a dungi  készen áll. Dünzenkell civilizációjának nyomai és Dünheim polgárainak szelleme továbbra is kísért ezen a helyen.

A dungi köré már történetet is szőttek, amit megtalálhattok a játék hivatalos oldalán Dillias naplójában.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár