Ashes of Creation – Újabb Dünheim videó

Lassan már három hete, hogy az Ashes of Creation legutóbbi livestream-jén megismerkedhettünk Dünheim dungeon-al részletesebben is. Most ismét betekinthetünk eme egykori város romjai közé, ami úgy tűnik már el is készült teljesen.

Ashes of Creation - Újabb Dünheim videó

A korábbi livestream alkalmával az Intrepid Studios tagjai, élükön Steven Sharif-al a játék atyjával, bementek Dünheim-be és megmutatták nekünk, hogy is néz ki maga a dungi. Igaz a játék pre-alfa státuszából adódóan a harci animációk még messze álltak attól a verziótól, amit a szemünk könnyedén befogad, de így is elég könnyen megállapítható volt, hogy maga a hely gyönyörű. Ebben szinte mindenki egyetértett, azok közül, akik véleményezték a dungit.

Most azonban felkerült egy újabb videó a Youtube-ra, amiben már nem üresen, hanem mindenféle szörnyek által ellenőrzés alatt tartva leshetünk bele Dünheim elfeledett folyosóira, ami arra enged következtetni, hogy a dungi  készen áll. Dünzenkell civilizációjának nyomai és Dünheim polgárainak szelleme továbbra is kísért ezen a helyen.

A dungi köré már történetet is szőttek, amit megtalálhattok a játék hivatalos oldalán Dillias naplójában.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.