Ashes of Creation – Újabb alfa, goldsellerek és petek, underrealm és dungeon videó

A havi két beígért livestream-ből az első megtartotta az Ashes of Creation csapata. Nem volt felfokozott a hangulat, de azért láthattunk egy-két újdonságot.

Kezdésnek szóba került az ‘underrealm’ az Ashes of Creation föld alatti világa, amiről rögtön kaptunk egy bejátszást is, amolyan kedvcsinálónak, amit a cikk írásáig Youtube-ra még nem raktak ki, viszont alul a Twitch beágyazás 11 perc 20 másodpercénél megnézhettek.

Ashes of Creation - Újabb alfa, goldsellerek és petek, underrealm és dungeon videó

Rögtön ez után a dungeon-ök is szóba kerültek, egészen pontosan a Michael Bacon által készített Dünir Dungeon, amit szintén bemutattak nekünk. Aki nem tudná Michael Bacon a csapat egyik játékkörnyezet tervezője. A dungis bejátszást 16 perc 35 másodpercnél láthatjuk.

Ashes of Creation - Újabb alfa, goldsellerek és petek, underrealm és dungeon videó

Szóba került a siege is, mint a tesztek egy jövőbeli szereplője és a hozzá szükséges ostromkellékek beszerezhetősége is. Az ostromgépeket vásárolhatjuk is, de le is gyárthatjuk, amihez alapanyagokat kell gyűjteni, vagy épp küldetések során hozzájutni. Nem tervezik azonban, hogy az egyik kezünkben egy Trebuchet-el szaladgálunk míg a másikban egy Ballista van, így korlátozott lesz ezeknek a harci gépeknek a birtoklása.

Meglepő módon még a goldsellerek is szóba kerültek a játékosok közötti kereskedelem miatt. Steven elmondta, hogy számos biztonsági megoldással számolnak, ami a játékosoktól gyűjtött adatokból ki tudja szűrni a goldsellereket, akiket azonnal bannolni fognak. Report gomb is lesz természetesen. És a játékosok közötti kereskedelem is benne lesz a játékban, mivel ez egy igen fontos pontja az AoC-nak. A botokról csak annyi szó esett, hogy a “botok nem fognak nyerni”.

A petekről röviden csak annyi szó esett, hogy lesznek és képesek leszünk befogni a világban a mobokat, de hogy pontosan ez hogyan fog működni arról még nincs pontos információ se konkrét elképzelés. Az biztos, hogy a jövőben képesek leszünk a szörnyek idomítására.

Ami pedig a következő fázist illeti, az hamarosan megkezdődik, méghozzá az alpha zero következő fázisa, ha minden igaz már a jövő héten. Steven azt mondta, hogy az Alpha zero-nak több fázisa is lesz, úgyhogy még számíthatunk néhányra.

Nézd meg ashesofcreation Ashes of Creation – Jan. 18th Live Stream 2PM PST című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.