Ashes of Creation – Nézzük mi a helyzet

Újabban keveset lehet hallani az Ashes of Creation-ről, ha nem számítjuk a livestream-eket, ahol rendszeres időközönként számot adnak az aktuális állapotáról a játéknak és válaszolnak a rajongók kérdéseire.

Ashes of Creation - Nézzük mi a helyzet

Persze konkrét vizuális információból kevés van, vagy inkább semmi. Többnyire csak az eddigi információkat ismerhetjük meg újra és újra. De ezzel nincs is semmi baj egy ilyen állapotban lévő játékkal. Főleg ha azt vesszük, hogy igen keményen dolgoznak a játékon folyamatosan, hogy tartsák a saját maguk által kitűzött határidőket. Az egyik ilyen dátum a december 15-e, amikor is ha minden jól megy már készen lesz a játék alfa zéró verziója.

A legutóbbi livestream keretein belül azonban végre kaphattunk némi vizuális élményt is a sok szövegelésen kívül. Ez néhány in-game képet takar a játék világából, épületeiből, kis betekintést engedve a játék stílusába és környezetébe.

Továbbá megtudtunk néhány új információt is a játékkal kapcsolatban. Az egyik ilyen a skill rendszerrel kapcsolatos. Jelenlegi állás szerint szintezés közben fogunk kapni skill pontokat, amikből betanulhatjuk képességeinket. Hozzáadtak néhány új képességet minden class-hoz és szélesebb variálhatósággal látták el őket, hogy a hozzánk leginkább illő buildel tudjunk játszani. Ez vonatkozik a fegyverválasztásra is class-okon belül.

Ashes of Creation - Nézzük mi a helyzet

A housing rendszert mini sim city-ként említik összetettsége miatt. Különböző épületek közül válogathatunk, az alapján, hogy mit szeretnénk csinálni. Megjegyzik, hogy méretügyileg nem csak egy egyszerű házunk lesz, hanem egy egész kis birtokunk, amit mi igazgathatunk majd.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el követni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát sem.