Ashes of CreationHírekKiemeltMMORPGSteam

Ashes of Creation – Dünheim dungeon run és minimális PvP a legutóbbi livestreamen

Továbbra is gőzerővel dolgoznak az Intrepid Studios-nál a srácok az Ashes of Creation-ön, hogy újra naggyá tegyék az mmo-kat. A teljesen P2W-től mentesre tervezett játék jelenleg még mindig a pre-alpha szakaszában tart, de ez szerencsére nem lehet akadálya annak, hogy rendszeresen bemutassák hogy haladnak a játékkal.

Ashes of Creation - Dünheim dungeon run és minimális PvP a legutóbbi livestreamen

Ez alkalommal ismét egy kis gameplay streamet kaptunk, aminek a legelején, a legutóbbi stream során bemutatott Dünheim dungeon-t fedezték fel. A dungi egyébként Michael Bacon munkáját dicséri, aki a csapat egyik játékkörnyezet tervezője. A vak is látja, hogy a játékkal vannak még gondok, de ez csupán a pre-alpha státuszából eredeztethető. Maga a dungi egyébként elég kellemesen néz ki, habár kicsit lélektelennek hat még ezekkel a gagyi mozgási/harci animációkkal. Bár már előre látom, hogy az ugrálós részeknél hányan fognak majd lezuhanni-meghalni-majd menni a fórumra sírni.

A dungi után egy kis open world mászkálás és node látogatás során még egy bosst is lenyomnak, majd  beszaladnak egy másik dungiba is, ahol bevernek néhány trollt. Zárásként pedig ellátogatnak a korábban nagy sikert arató gombás zónába is, ahol egy gyors de annál inkább átláthatatlanabb PvP küzdelemmel zárják a streamet. No meg Steven halálával, ami igen megszokottá vált az elmúlt streamek alatt.

A Youtube-on a videó alatt szokás szerint megjelentek a TAB target ellenzők és támogatók is. Nektek mi a véleményetek erről a kérdésről. Action combat, vagy inkább TAB, vagy esetleg a kettő ötvözete?

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár