Ashes of Creation – Dünheim dungeon run és minimális PvP a legutóbbi livestreamen

Továbbra is gőzerővel dolgoznak az Intrepid Studios-nál a srácok az Ashes of Creation-ön, hogy újra naggyá tegyék az mmo-kat. A teljesen P2W-től mentesre tervezett játék jelenleg még mindig a pre-alpha szakaszában tart, de ez szerencsére nem lehet akadálya annak, hogy rendszeresen bemutassák hogy haladnak a játékkal.

Ashes of Creation - Dünheim dungeon run és minimális PvP a legutóbbi livestreamen

Ez alkalommal ismét egy kis gameplay streamet kaptunk, aminek a legelején, a legutóbbi stream során bemutatott Dünheim dungeon-t fedezték fel. A dungi egyébként Michael Bacon munkáját dicséri, aki a csapat egyik játékkörnyezet tervezője. A vak is látja, hogy a játékkal vannak még gondok, de ez csupán a pre-alpha státuszából eredeztethető. Maga a dungi egyébként elég kellemesen néz ki, habár kicsit lélektelennek hat még ezekkel a gagyi mozgási/harci animációkkal. Bár már előre látom, hogy az ugrálós részeknél hányan fognak majd lezuhanni-meghalni-majd menni a fórumra sírni.

A dungi után egy kis open world mászkálás és node látogatás során még egy bosst is lenyomnak, majd  beszaladnak egy másik dungiba is, ahol bevernek néhány trollt. Zárásként pedig ellátogatnak a korábban nagy sikert arató gombás zónába is, ahol egy gyors de annál inkább átláthatatlanabb PvP küzdelemmel zárják a streamet. No meg Steven halálával, ami igen megszokottá vált az elmúlt streamek alatt.

A Youtube-on a videó alatt szokás szerint megjelentek a TAB target ellenzők és támogatók is. Nektek mi a véleményetek erről a kérdésről. Action combat, vagy inkább TAB, vagy esetleg a kettő ötvözete?

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el likeolni az Ashes of Creation Hungary facebook oldalát. Továbbá ajánljuk figyelmetekbe a nemrég létrehozott Ashes of Creation facebook csoportunkat is. Ha további hírekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban erre nézelődj.