Ascent: Infinite Realm – Új képek érkeztek és elkotyogták, hogy lesznek World Quest-ek.

Majdnem lemaradtunk róla, de aztán mégsem. Ismét kaptunk néhány képet az Ascent: Infinite Realm-ről és egy részletektől mentes infót is.

Ascent: Infinite Realm - Új képek érkeztek és elkotyogták, hogy lesznek World Quest-ek.

Még Október elején írtunk róla, hogy végre életjelet adott magáról a játék, és habár ez csak néhány képben merült ki javarészt, vigasztaljon bennünket a tudat, hogy most sincs ez másképp. Legutóbb megtudtuk, hogy nagyon pörögnek a fejlesztők a játékon és számos változáson át is esett már az AIR az elmúlt hónapok során. Ezúttal is néhány képet kaptunk, no meg egy infót, miszerint lesznek World Quest-ek a játékban, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a játékosok közvetlenül és gyorsabban vethessék bele magukat a kalandokba. Az ehhez csatlakozó játékosok értesítést kapnak, amint elegendő számú résztvevő akar csatlakozni a mókához. Az infó szerint számos World Quest található a játékban és ezzel kapcsolatban közöltek néhány képet is az egyik ilyen eseményről, az Inventus Racing nevü versenyről.

A verseny során mindenki számára biztosítanak járművet, amikkel a feladatunk, hogy áthaladjunk gyűrűkön. A verseny közben hasznos tárgyakat szerezhetünk meg, csupán menet közben fel kell vennünk azokat.

A híres Inventus Racing verseny

Ascent: Infinite Realm - Új képek érkeztek és elkotyogták, hogy lesznek World Quest-ek. Ascent: Infinite Realm - Új képek érkeztek és elkotyogták, hogy lesznek World Quest-ek.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.