Ascent: Infinite RealmHírekKiemeltMMORPG

Ascent: Infinite Realm – Úgy tűnik még várnunk kell a nyugati bétára

Erőteljesen várjuk már a Bluehole új játékát, az Ascent: Infinite Realm steampunk MMORPG-t. Korábban, mindenki meglepetésére 2018 elejére ígérték a nyugati bétákat, de úgy tűnik a helyzet változott.

Ascent: Infinite Realm - Úgy tűnik még várnunk kell a nyugati bétára

A játék hivatalos fórumán dobták be a kérdést, hogy ugyan mikorra várható a béta Észak-Amerikában? A kérdésre CM Paraballo válaszolt. Elmondta, hogy ugyan megerősítve nincs az információ, de nagyon úgy tűnik, hogy 2018 harmadik negyedévében várható a béta. Ennek oka, hogy Koreában az első tesztfázis azt mutatta, hogy a játék néhány részlete még finomításra szorul. Ezért a fejlesztők a következő tesztfázis előtt ezekkel még foglalkozni akarnak.

Úgy tűnik még a végén beigazolódik az, amit a Kakao Games Europe vezérigazgatója mondott nemrég, hogy a játék 2019-ig nem valószínű, hogy megjelenik.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár