Ascent: Infinite Realm – Úgy tűnik még várnunk kell a nyugati bétára

Erőteljesen várjuk már a Bluehole új játékát, az Ascent: Infinite Realm steampunk MMORPG-t. Korábban, mindenki meglepetésére 2018 elejére ígérték a nyugati bétákat, de úgy tűnik a helyzet változott.

Ascent: Infinite Realm - Úgy tűnik még várnunk kell a nyugati bétára

A játék hivatalos fórumán dobták be a kérdést, hogy ugyan mikorra várható a béta Észak-Amerikában? A kérdésre CM Paraballo válaszolt. Elmondta, hogy ugyan megerősítve nincs az információ, de nagyon úgy tűnik, hogy 2018 harmadik negyedévében várható a béta. Ennek oka, hogy Koreában az első tesztfázis azt mutatta, hogy a játék néhány részlete még finomításra szorul. Ezért a fejlesztők a következő tesztfázis előtt ezekkel még foglalkozni akarnak.

Úgy tűnik még a végén beigazolódik az, amit a Kakao Games Europe vezérigazgatója mondott nemrég, hogy a játék 2019-ig nem valószínű, hogy megjelenik.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.