Ascent: Infinite Realm – Mystic, Warlord, Elementalist Concept Art

Az elmúlt hónap során számos Concept Art látott napvilágot az Ascent: Infinite Realm-el kapcsolatban. Most a Mystic, Warlord és Elementalist class-ok kerültek sorra, lezárva ezzel ezt a Concept Art szériát.

Ascent: Infinite Realm - Mystic, Warlord, Elementalist Concept Art

Az egyik gyakori kérdés a játékkal kapcsolatban már a kezdetek óta, hogy vajon minden karakterosztály elérhető lesz-e mindkét nem számára. Nos ezúttal (is) megtudhattuk, hogy a válasz igen!

Mystic

A Mystic Cloth armort visel, ami könnyű és réteges szövetből készül és laza viseletet jelent. A klasszikus MMORPG-ben található Mystic karakterekkel ellentétben a A:IR-ben található Mystic kifejezetten jó sebzésben és CC képességekben és ezt tükrözik a ruháik is. Ruháik nem a tipikus első ránézésre semmi védelmet nem nyújtó ruhák közé tartoznak. Ötvözték a tradicionális gyógyító karakter által viselt ruhákat a steampunk stílussal.

Ascent: Infinite Realm - Mystic, Warlord, Elementalist Concept Art

Warlord

A Warlord Heavy armort visel, ami elsősorban acélból készül. Ez biztosítja számára a legjobb védelmet. Elsődleges szempont ezeknek a ruháknak a tervezésekor a “Tank” szerep kifejezésének biztosítása volt. Úgy gondolták, hogy a Warlord, aki megvédi csapattársait, gyakorlatilag egy rendőrtiszt az A:IR világában. Ez vezetett egy egyenruha szerű steampunk ruhához.

Ascent: Infinite Realm - Mystic, Warlord, Elementalist Concept Art

Elementalist (korábbi nevén Sorceress)

Az Elementalist is Cloth armort visel. Ezek igen szűkre vannak szabva, de ennek ellenére könnyen felismerhetőek. A stílus egyedi és lenyűgöző. Az erőteljes jég- és tűzmágia használata erőt sugárzó ruhákkal kell hogy párosuljon. Inkább egy természetes és megközelíthetőbb képet akartak létrehozni az Elementalist ruháival kapcsolatban, nem pedig egy tipikus mágus osztályra jellemző kinézetet. Itt is megfigyelhető a steampunk stílus.

Ascent: Infinite Realm - Mystic, Warlord, Elementalist Concept Art

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.