Ascent: Infinite Realm – Középpontban a szóló insták!

Továbbra is csak képek érkeznek az Ascent: Infinite Realm MMORPG-ről, viszont legalább abból se sok. A legutóbbi két bemutató a szóló instákra koncentrált.

Ascent: Infinite Realm - Középpontban a szóló insták!

Összesen két szóló instát mutattak be az elmúlt hetekben, ezek közül a legfrissebbet a tegnapi napon. A bemutatót nem spilázták túl, egy-egy mondat mindkét instához és néhány kép. Az első szóló insta a Goblin Cave, ahol valami robotot kell megtalálnunk. Ennek keresése közben számos ellenséget és fő-ellenséget kell majd legyőznünk.

A második solo insta a Halls of Challange. A nevéből már kapásból sok mindenre lehet következtetni. Ez egy olyan kihívás elé állít minket, amelyben minél jobban teljesítünk, annál több jutalmat kapunk. Ennek az instának 50 szintje van. Ahogy haladunk felfele a szinteken, egyre erősebb ellenfelekkel kerülünk össze. Minden egyes szinten véletlenszerűen jelennek meg a szörnyek és minden ötödik szinten lesz egy boss is. A leírás szerint azonban nem csak a szörnyektől kell tartanunk, mivel lesznek rajtuk kívül más akadályok is. Lesz számos hasznos eszköz is, amelyek segíthetnek a túlélésben.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget. Ha közvetlenül szeretnél rákeresni a játékkal kapcsolatos hírekre, akkor azt itt teheted meg.