Ascent: Infinite Realm – Ismerkedjünk meg a Black Herald-ok példányaival

Ismét érkezett egy kis bemutató történet az Ascent: Infinite Realm háza tájáról. No persze nem kell megijedni, nem valami fontos információról van szó, csupán a Black Herald-okat mutatták be ezen a héten.

Ascent: Infinite Realm - Ismerkedjünk meg a Black Herald-ok példányaival

Arra átkoztatva, hogy egymást utálják, Vulpin és Ontari egy végtelen háborúban harcoltak egymás ellen, egészen addig, amíg a Nagy Katasztrófa el nem pusztította a Harth bolygót és el nem égette halhatatlan testüket. Nous volt az, aki elindította vissza Vulpin és Ontari lelkét, hogy segítsenek újjáépíteni a világot. Ők voltak a Starborn-ok, akik mi játékosok is leszünk.

Azonban még sötétebb lelkek is munkálkodtak és sok szétszóródott lélek sokkal vészjóslóbb testekbe szállt vissza. Ezeket Black Heraldok-nak hívják, de jelenleg nem sok mindent lehet tudni róluk. Szerencsére néhány korai grafika már a rendelkezésre áll velük kapcsolatban, amit örömmel osztott meg velünk az AIR csapata.

Gradog

Ascent: Infinite Realm - Ismerkedjünk meg a Black Herald-ok példányaival

A Gradok-ok Black Herald-ok, amelyeknek erős teste van és egy hatalmas kalapácsot lengetnek egy kézzel. Nagyon jók a frontvonal elején történő tisztogatásban. Mechanikus bal kezüket általában az akadályok megtisztítására használják. Ritkán mutatkoznak egyedül, általában más Black Herald-ok társaságában találkozhatunk velük.

Grawise

Ascent: Infinite Realm - Ismerkedjünk meg a Black Herald-ok példányaival

A Grawise is Black Herald, de ők inkább a harci elemzésben vannak otthon, valamint stratégiai kérdésekben. Éppen ezért ők inkább más Black Herald-okat irányítanak. Kapitányként képesek hatékonyan kezelni a gyalogság kis csoportjait. Számos elemi támadással rendelkeznek.

Grazard

Ascent: Infinite Realm - Ismerkedjünk meg a Black Herald-ok példányaival

A múltban hatalmas Lizardmen populáció volt található a Harth-on, de intelligenciájuk alacsony volt és rendkívül erőszakosak is voltak. Ebből kifolyólag soha nem értek el magasabb civilizációs szintet. Harth sok területén szétszóródtak és a legtöbbjük a Nagy Katasztrófa idején halt meg. Volt azonban néhány, amely túlélte a katasztrófát és leszármazottaik groteszk módon megváltoztak a Black Herald-ok között. Látszólag ők az egyszerű gyalogos katonák.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.