Ascent: Infinite RealmHírekKiemeltMMORPG

Ascent: Infinite Realm – 2019-ig nem lesz végleges verzió nyugaton?

A Tera és a PUBG alkotójának legújabb játéka az Ascent: Infinite Realm úgy tűnik idén már nem lép a nagy nyilvánosság elé végleges formájában. De azért nem kell megijedni.

Ascent: Infinite Realm - 2019-ig nem lesz végleges verzió nyugaton?

A legújabb kedvenc steampunk MMORPG-nk jövőjéről egy rövid bekezdés erejéig esik szó a gamesindustry.biz cikkében, amiben a Kakao Games Europe vezérigazgatóját Min Kim-et interjúvolták meg a cég terveivel és jelenlegi helyzetével kapcsolatban. Megtudhatjuk tőle, hogy a Kakao Games-nek nagyobb elismerésre/névre/respektre van szüksége ahhoz, hogy a nyugati piacokon belül jó minőségű játékokat adhassanak ki. Példaként a Blizzard-ot hozza fel, hogy meg sem közelítik az ő szintjüket, ezért annak az esélye, hogy jó minőségű játékokat tudjanak nyugaton vinni a Kakao Games-nek jobb névértékre van szüksége. Ugyanakkor megjegyezte, hogy arra is nagyon oda kell figyelniük, hogy mihez adják a nevüket. Így szerencsére az A:IR-ről sem gondolhatjuk, hogy a “ha ló nincs jó a szamár is” esete áll fent.

“Ha az A:IR egyszer sikeres lesz, szeretném megfontolni fejlesztők beszerzését a nyugati piacokon”

A Black Desert Online sikeréről például azt mondja, hogy a koreai piacon minden vállalat úgy véli, hogy a játék globális sikere kivételes és egyben szokatlan is, még a saját központjuk is meglepődött a Black Desert Online globális piaci sikerein.

És itt jön a számunkra lényeges pont. Kim számára, az egyik módja annak bizonyítására, hogy felnőttek a feladathoz, hogy két nagy sikerű nemzetközi játékot mutassanak be egymás után, amire szerinte csak páran képesek az ipar legnagyobbjain kívül. A Kakao Games esetében ez azt igényelné, hogy az A:IR megfeleljen az elvárásoknak, de a Bluehole által készített játék csak 2019-re várható. Nos igen. Ez annak fényében, hogy 2018 Q1-re ígérik az első bétát valóban érdekes. Természetesen a nyugati kiadásról beszélünk még mindig, hiszen Koreában már decemberben elkezdődtek a béták.

Aggódni nem kell, hiszen végleges megjelenésről beszélünk, ettől még nyár elején, vagy végén kiadhatják korai hozzáférésben. Ha meg nem, akkor addig is elleszünk majd a Bless-el, ha végre hajlandóak lesznek kiadni.

Ha téged is érdekel a játék ne felejtsd el likeolni az Ascent: Infinite Realm Hungary Facebook oldalát, ahol korábbi híreket és leírásokat is találhatsz valamint mindig értesülhetsz az újdonságokról. Csatlakozz be Facebook csoportunkba is, hogy együtt építhessük a közösséget.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár