ARK: Survival Evolved – Hamarosan élesedik a mobilverzió!

Még márciusban írtunk róla, hogy az ARK: Survival Evolved hamarosan elérhető lesz mobilon is. Nos jó hírünk van, hiszen mindjárt meg is érkezik a játék.

ARK: Survival Evolved - Hamarosan élesedik a mobilverzió!

A War Drum Studio és a Studio Wildcraft végre megadta az ARK: Survival Evolved mobilverziójának pontos megjelenési dátumát. A dinoszauruszos túlélős játék Június 14-én válik elérhetővé hivatalosan iOS és Android rendszereken. A mobilverzióban található sziget mérete némileg kisebb lesz, mint a normál játékban, de a játékélmény semmit nem változik majd, legalábbis a fejlesztők szerint. A játék természetesen a free-to-play modellt követi, majd meglátjuk mennyire lesz érdekes az item shop.

A játékban több mint 80 féle dinoszaurusz található és egy egész kiterjed craft rendszer is. Lehetőségünk van törzsekhez csatlakozni. A játék már egy ideje béta státuszban leledzett, de úgy tűnik végre megérett a kiadásra. A játékban lesz egy Primal Pass nevű előfizetési lehetőség, ami eltávolítja a reklámokat a játékból és ajándékokat is kaphatunk belőle, valamint fenntart számunkra egy szerver slotot minden alkalomra.